Maminka.czMaminka roku 2022

Finále soutěže Maminka roku sledujte on-line! Kdo se letos stane absolutní vítězkou?

Letošní ročník úspěšného a oblíbeného projektu Maminka roku spěje rychlým tempem do svého velkého finále. Slavnostní galavečer spojený s vyhlášením vítězek a předáním ocenění proběhne ve středu 26. října od 19 hodin. Přímý přenos můžete sledovat on-line na webu Maminka.cz.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Letos už popáté vyhlásil časopis Maminka oblíbenou soutěž Maminka roku, aby tak ocenil ženy maminky, které jsou nejen skvělými mámami, ale i velkou inspirací pro ostatní. Soutěží se ve třech kategoriích: Maminka podnikatelka, Maminka blogerka a Maminka hrdinka. Každá kategorie bude mít svou vítězku, ale absolutní vítězka bude jen jedna!

VIDEO: Patronky Maminky roku 2022: Těší se na nový ročník a jak se mají?

Maminka roku, zcela výjimečný projekt oslavující sílu mateřství, je každý rok plná dojemných a zajímavých příběhů a osudů. Také letos se přihlásily samé odvážné maminky, které rozhodně mají ostatním co předat, ukázat a sdělit.

„Jsem moc ráda, že jsem se letos stala součástí tohoto jedinečného projektu, který oslavuje mateřskou sílu. Vybrat vítězky jednotlivých kategorií bude nesmírně těžké. Všechny ženy, které postoupily do finále, mají inspirativní příběh,“ říká šéfredaktorka časopisu Maminka Vanda Stöckbauerová.

Soutěží se o lákavé výhry v celkové hodnotě přes 500 000 Kč! Generálním partnerem soutěže je společnost Aquila.

Nenechte si ujít přímý přenos slavnostního galavečera. Vysílání proběhne zítra, ve středu 26. října 2022, od 19.00 ZDE, přímo na webu maminka.cz.

Počítejte s tím, že půjde o večer nabitý emocemi a dojetím, protože za všemi finalistkami jsou zajímavé a silné příběhy. Můžete se těšit na Tomáše Měcháčka v roli moderátora. O hudební vystoupení se postará kapela Lake Malawi se zpěvákem Albertem Černým. Uvidíte i VIP patronky Anetu Krejčíkovou, Míšu Tomešovou a Veroniku Kašákovou, které spolu s odbornou porotou vyberou vítězky jednotlivých kategorií.

O absolutní vítězce soutěže rozhodnou diváci svými hlasy. Zapojte se i vy! Hlasujte již zítra, 26. října, na mall.tv a rozhodněte, kdo se stane Maminkou roku 2022!

Klepněte pro větší obrázek
Témata: Inspirativní ženy, Veronika Kašáková, projekt, Aneta Krejčíková, vystoupení, Maminka hrdinka, Maminka roku 2022, galavečer, Vanda, Maminka, Ocenění, Aquila, Lake Malawi, Míša Tomešová, Albert Černý, Přímý přenos, Soutěž, Vítězka, Gala, Kategorie, Vanda Stöckbauerová, Slavnostní galavečer, Absolutní vítězka