Maminka.czMaminka roku 2021

Finálový večer opět pod taktovkou Tomáše Kluse. Pojďte s námi již počtvrté vybrat Maminku roku

Simona Formánková 20.  10.  2021
Už za pár hodin odstartuje finále čtvrtého ročníku projektu Maminka roku. Stejně jako loni se celá akce uskuteční v pražském hotelu Chateau St. Havel a stejně jako loni bude i letos diváky večerem provázet zpěvák Tomáš Klus. Už máte svoji favoritku, které dáte hlas?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Projekt Maminka roku už snad nemusíme ani představovat. Již počtvrté bude odborná porota spolu s VIP patronkami vybírat, která z devíti finalistek si odnese titul ve třech daných kategoriích. Kategorie Maminka hrdinka se letos ujala zpěvačka Tamara Klusová, v kategorii Maminka podnikatelka bude svoji favoritku pečlivě vybírat Ewa Farna a kategorii Maminka blogerka si letos pod svá křídla vzala zpěvačka Míša Tomešová.

Pro svoji favoritku můžete hlasovat ZDE od středeční půlnoci až do doby, než v přímém přenosu 21. 10. 2021 zazní, že je hlasování ukončeno. Každý zaregistrovaný hlasující má pouze jeden platný hlas. 

Čím bude letošní ročník výjimečný? Proč si šéfredaktorka Alice Rossi myslí, že je oproti ostatním porotcům v nevýhodě? Podívejte se na rozhovor.

Témata: Tomáš Klus, Moderátorka, projekt, Maminka hrdinka, Maminka podnikatelka, Maminka blogerka, Maminka roku 2021, patronka, Tamara Klusová, Favoritka, Hotel, Finálový večer, Míša Tomešová, Maminka, Ewa Farna, Kategorie, Večer, TAK, Alice Ross