Fotit děti zrcadlovkou? S Canon EOS 1200D je to snadné!

Reklama 2.  9.  2014
Při focení dětí není nejdůležitější profesionální přístup ani perfektní kompozice, ale zachycení okamžiku, ve kterém je plno radosti a emocí. Jakmile vezmete do ruky zrcadlovku EOS 1200D, víte, že zvládnete zachytit ty nejkrásnější rodinné chvíle.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Digitální zrcadlovka Canon EOS 1200D je přístrojem vstupní třídy, který vám otevře cestu do magického světa focení se zrcadlovkou. Má v sobě všechny přednosti pokročilých přístrojů třídy EOS, ale její použití je snadné a intuitivní. Přináší rodinným fotografům přesně to, co potřebují, co využijí a ocení při každém použití.

Vysoká kvalita snímků – 18 Mpx – bohatě postačí i těm, kteří si své fotografie chtějí tisknout ve větších formátech. A to není všechno, vysoce kvalitní jsou i videa, která na EOS 1200D natočíte. Mají profesionální vzhled a spolehlivě vystihnou atmosféru.

Nejdůležitější je však snadná použitelnost téhle zrcadlovky. Protože děti nebudou čekat, až si přístroj nastavíte a připravíte, EOS 1200D je kompaktní a pohotová, abyste ji mohli kdykoliv vytáhnout a hned začít fotit. A to i za šera. Chcete-li své spící ratolesti vyfotit, jak krásně odpočívají, aniž byste je probudili, směle můžete fotit bez blesku. Výsledky vás ohromí.

Klepněte pro větší obrázek

Prohlížení snímků se stane skvělou zábavou pro celou rodinu. Fotky totiž můžete přímo v přístroji vylepšovat kreativními filtry – děti ocení především efekt Rybího oka.

A co takhle půjčit foťák dětem? Nebojte se, zvládnou to i ony. Než totiž pořídíte snímek, fotoaparát si sám analyzuje scénu a vybere nejvhodnější nastavení. Takže děti budou příjemně překvapené, jak dobré snímky pořídily! Výtvory si rychle a jednoduše prohlédnete na velkém LCD displeji. Starší děti si můžou vyhrát s optickým hledáčkem, který umožňuje vytvářet kompozici a předvídat hotový snímek.

Pokud se zrcadlovkou začínáte, jistě oceníte aplikaci EOS průvodce, která vám vysvětlí všechny funkce a ovládání fotoaparátu. Dozvíte se také, jak využít naplno potenciál výměnných objektivů. S nimi se vám otevřou další a další možnosti focení.

Neváhejte a pořiďte své rodině skvělý foťák! Pouze nyní je k dostání za akční cenu 9 990 Kč u našich prodejců.