Maminka.czPředškolák

Fotogalerie: Lucka Vondráčková znovu ve svatebním

LH 6.  9.  2012
Lucka, která si na pár měsíců odskočila z Kanady, je v jednom kole. Kromě rodinných návštěv ji zaměstnávají pracovní nabídky, na jejichž množství si teď opravdu nemůže stěžovat. Péče o miminko ji nijak nebrání v kariéře, naopak ji dodává více chuti do práce. Porod dal, podle zpěvaččiných vlastních slov, jejímu životu smysl.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Od desetiměsíčního Matyáše odběhla k natáčení klipu k písničce nového animovaného filmu pro děti Rebelka. Kromě toho si zahrála v připravovaném filmu Zdenka Trošky s názvem Babovřesky, který by měl volně pokračovat v sérii komedií Slunce, seno… Děj filmu se odehrává v divácky oblíbeném prostředí vesnice v jižních Čechách.

Lucce mateřství viditelně svědčía je krásnější než kdy před tím. Jejího půvabu si všimla i autorka knihy o svatebních přípravách, šatech, účesech a všeho, co se dne D bezprostředně týká. Na křtu zmiňované publikace Lucka pózovala v jednoduchých bílých koktejlkách. Dlouhé jemně nakadeřené vlasy ji zdobily perleťové korálky. Spolu se svým manželem Tomášem Plekancemtvořili nepřehlédnutelný pár.

Na svou svatbu vzpomíná jako na „den s ideálním počasím a paparazzi na stromech“.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Slavní rodiče, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, Trosky, Natáčení klipů, Fotogalerie, Foto, Rebelka