Maminka.czSlavní rodiče

Fotogalerie: Slavní muži, kteří se rodičovství na stará kolena nebojí

LH 5.  2.  2014
Fotogalerie: Slavní muži, kteří se rodičovství na stará kolena nebojí
Zatímco dámy si ideální věk pro početí pečlivě hlídají a texty pojednávající o věkové hranici pro pořízení potomka hltají ve velkém, pánové si s počítáním roků velkou hlavu nedělají.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Určitě jste si sama všimla toho posunu – dříve jsme u padesátníků hýčkajících v náručí roztomilé nemluvně automaticky předpokládali, že za rohem se vynoří drobečkův tatínek, dnes byste mohla čekat celý den a k žádnému rodičovskému „zjevení“ nedojde. Pyšný dědeček je totiž tak trochu dva v jednom.

Někteří muži plní přání svých mladých žen, někteří jakoby se otcovství nemohli nabažit. Pořizují si ke kupě dětí, která už jim doma utěšeně roste a prospívá, ještě další a další nositele genu. Jakými rodiči mohou na prahu šedesátky být, zůstává otázkou. Většina z nich ale svorně odpovídá větou – lepší starý táta, než žádný.

Nejvíce na očích jsou samozřejmě mediálně známí tatínci. Z řad českých celebrit jmenujme Jana Saudka (78) s jeho pětiletou dcerkou Annou Marií, Petra Jandu (71) a jeho roční Rozárku nebo Karla Gotta (74) a pětiletou Nellu Sofii.

Zahraniční hvězdy zastupují např. Bruce Willis (58) s dcerou Mabel (1), Michael Douglas (69) – dcera Carys (13) nebo Paul McCartney (71) – dcera Beatrice (10). Na špici se drží Steve Martin (68), který se stal otcem poprvé v 67 letech!

Témata: Slavní rodiče, Rodičovství, Bruce Willis, Mabel, Bruce W, Sla, Beatrice, Foto, Muž, Zjevení, Willis, Star, Carys, Fotogalerie, Michael Douglas, Paul McCartney