Maminka.czKrálovská rodina

GALERIE: Královské děti umí zlobit i pořádně dovádět. Takhle je fotí vévodkyně Kate

Simona Procházková 18.  8.  2021
Potenciální následníci britské monarchie, princové George a Louis a princezna Charlotte, potomci prince Williama a vévodkyně Kate, jsou děti jako všechny ostatní. Jejich maminka se netají vášní pro fotografování a sociální sítě pravidelně zásobuje vlastními snímky z jejich každodenního života. Podívejte se.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Oficiální narozeninové portréty, vtipné momentky i kouzelné a unikátní záběry královského potomstva. Vévodkyně Kate fotí svou rodinu často a s nadšením, jak sama přiznala. Její snímky jsou nádherné, něžné i rozverné a sklízí s nimi velký úspěch. Její fotografické dovednosti pochválila i řada renomovaných fotografů. Posuďte sami, v naší galerii najdete více než 50 fotografií. A vykouzlí vám zaručeně úsměv na tváři.

VIDEO: Vévodkyně Kate se ukázala se všemi třemi dětmi

GALERIE: Těchto 7 dcer je věrnou kopií své slavné mámy. Nespletli byste si je?

Manžel i děti, občas pěkně spontánní a rozdováděné, jí pózují ochotně a rádi, fotoaparát si Kate nezapomíná ani při výletech nebo na dovolené na venkově. Do přírody berou Kate s Williamem své ratolesti co nejčastěji. Je pro ně totiž podle jejich slov důležité, aby děti věděly, jak se chovat ke zvířatům, jak se pěstuje zelenina nebo sklízí ovoce ze stromů.

Témata: Děti, Galerie, Slavné maminky, Instagram, Královská rodina, slavné děti, Sociální sítě, Král, Vévodkyně Kate, Momentky, TAK, Charlotte, George, Královské dítě, Gal, Vévodkyně, Kate, William, Princ