Maminka.czReklama

FunBaby: Vše pro moderní rodiče a jejich děti na jednom místě

Reklama 14.  4.  2021
Již od roku 2011 se společnost FunBaby stará o to, aby rodiče měli kde pořídit kvalitní, kompletní výbavičku pro své dítě.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Spolupracuje s desítkami moderních, světoznámých značek nabízejících komfortní, designové, ale zároveň bezpečné produkty. V prodejnách a na e-shopu FunBaby pořídíte vše, co bude vaše dítě potřebovat od narození až do 4 let.

Díky dlouhodobé a úzké spolupráci s významnými, světovými značkami ve FunBaby najdete novinky ze světa dětského zboží hned po jejich představení, mají je jako první v České republice a na Slovensku.

Nakupujte třeba online

Je jen na vás, zda raději nakupujete z pohodlí domova přes internet, nebo si chcete každý produkt sami důkladně vyzkoušet a prozkoumat. FunBaby nabízí obojí. Kromě e-shopu lze nakupovat ve dvou kamenných prodejnách s moderními, prostornými showroomy v Brně a v Ostravě. Brněnská prodejna se letos rozrostla o rozsáhlý Ráj autosedaček, kde můžete vybírat z mnoha značek. Proškolený personál vám ochotně poradí, která pro vaše dítě bude ta nejlepší.

FunBaby je rodinná firma

Rodinné prostředí, přátelská atmosféra a vysoká úroveň služeb je přesně to, co vám kromě rozsáhlého sortimentu nabízí. V prodejnách i na e-shopu na vás čeká proškolený personál, který bude schopný odpovědět na všechny vaše dotazy a jistě vám poradí i něco navíc.

Aby pro vás nakupování bylo ještě příjemnější, najdete v brněnské prodejně kavárnu. V té si po nákupech odpočinou u lahodné kávy nejen rodiče, ale také děti. Čeká na ně vybavený dětský koutek, ve kterém mohou rovnou vyzkoušet některé z produktů. Prohlédněte si nabídku na webu FunBaby.

Témata: Prezentace klienta, Reklama