Maminka.czSlavné maminky

Gabriela Soukalová září štěstím. Oznámením těhotenství všem vyrazila dech

Simona Formánková 1.  3.  2021
Ještě nedávno se o Gabriele Koukalové mluvilo hlavně v souvislosti s rozvodem se sportovcem Petrem Koukalem. Jen málokdo čekal, že brzo představí nového partnera, vedle kterého doslova září štěstím. Dnes však přišla zpráva, která všem vyrazila dech.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Cesty Gabriely Soukalové a Petra Koukala se rozešly nedávno. Nyní je rozvedená a se svým staronovým příjmením se rozhodla být opět šťastná. Před několika dny se pochlubila novým partnerem, vedle kterého jenom září. "Rozhodla jsem se hodit nezdary za hlavu a jít dál. Mám chlapce z Berouna a je to sympaťák," napsala v instagramovém příspěvku, kde partnera poprvé představila svým fanouškům. 

Štěstí Gabriele však v posledních dnech přeje, a možná i proto se dnes v médiích objevila další radostná zpráva. S přítelem Milošem čekají miminko. V pořadu Nový den na TV Prima, kde se poprvé veřejně o těhotenství zmínila, také řekla: "Bereme to jako dar, kterého si moc vážíme a moc se na něj těšíme. Vyhlídky na rodinu jsme měli od začátku oba, ale vzhledem k mému pracovnímu vytížení a méně příjemným okolnostem, kterým už nějakou dobu čelím, jsme neplánovali a nechali tomu volný průběh. Neříkám, že jsme nebyli překvapeni, že to šlo tak rychle, ale o to víc se těšíme, protože je vidět, že ten malý, nebo malá, chce být s námi co nejdříve."

Další těhotenský pozdrav z Malediv. Tentokrát se pochlubila Veronika Kopřivová
Hvězda seriálu Ulice Patricie Pagáčová je těhotná! Pozdrav z dovolené

Podívejte se na video, co nevíte o porodu a těhotenství.

Témata: Těhotenství, Slavní rodiče, Časopis Maminka, Slavné maminky, Seriál Ulice, Ulice, Gabriela Soukalová, TV Prima, oznámení, Štěstí, Beroun, Miloš, Patricie, Září, Partner, Sympaťák, Rozvod, Dech, Zář