Maminka.czSlavní rodiče

Gabriela Lašková je podruhé těhotná: Nedá se to utajit, přiznala

Radka Wallerová 25.  2.  2020
Modelka a moderátorka Gabriela Lašková potvrdila radostnou novinku. S manželem Filipem čeká druhého potomka. Oznámila to na svém Instagramu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Nejraději bychom si to ještě nechali pro sebe, ale to bych nesměla pracovat v televizi a mít kolem sebe zvědavce, kteří jen tak mé nevolnosti a pomalu rostoucí bříško nechtěli nechat bez odpovědí. Ale máme velikou radost, že čekám miminko. Budeme čtyři! A Hugo! Ted držíme tomu maličkému drobečkovi palce, ať roste a zdraví mu přeje. Ben bude brácha! Já budu dvojnásobná máma! " svěřila se moderátorka na svém Instagramu a přidala fotku z ultrazvuku. 

Nenechte se zmást. Nečeká chlapečka jménem Hugo, tak se jmenuje rodinný pes. Druhá potomek rodiny by se měl narodit koncem léta. Prvorozený Benedikt se narodil v dubnu 2018. 

Mámy jsou na sebe zlé, vyslechla jsem si tolik urážek, říká Gabriela Lašková

V loňském rozhovoru pro náš časopis Maminka si Gabriela postěžovala na chování některých jiných matek. „Každá jsme jiná. Nosíme jiné oblečení, jiný účes… a to nikdo neřeší. Ale to, že máme každá jiné dítě vyžadující jiný přístup, to vůbec nejsme schopné respektovat,“ řekla tehdy moderátorka a miss Gabriela Lašková (30). Když se v půl roce věku syna vrátila do práce, vyslechla si od ostatních maminek spoustu urážek a to jí zarazilo. 

"Každopádně práce mi chyběla a když jsem se do ní vrátila, strašně jsem si kolem toho od maminek na sociálních sítích „vyslechla“ a hodně mě to zamrzelo. Tohle je podle mě něco, o čem by se mělo víc mluvit. Myslím, že maminky by si měly dát navzájem pokoj. Kdo jiný by si měl vzájemně fandit než mámy? " uvažovala moderátorka, která se zároveň nikdy netajila tím, že by chtěla druhé dítě. 

Témata: Slavní rodiče, Instagram, Gabriela Lašková, Manžel, Potomek, Modelka, Lašková, Gabriel Lašková, Moderátorka, Drobeček, Veliká radost, Novinka