Maminka.czSlavné maminky

GALERIE: 10 nejkrásnějších slavných maminek světa: Plus size modelka, vášnivá kuchařka, bojová instruktorka

Dita Mrázková 15.  5.  2023
Žebříček těch nejpřitažlivějších žen odtajněn! Nechybí v něm celebrity z řad matek ani bezdětné krásky. My jsme se ale zaměřili na ty, které jsou šik a sexy i po dětech. Na ty, které dokázaly vzdorovat probdělým nocím s dětmi, náročným porodům i velkému dilematu v podobě kariéry versus mateřství.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Představujeme první desítku nejkrásnějších VIP maminek podle serveru cosmowomensmag.com. Které to jsou? 

1. Beyoncé

Klepněte pro větší obrázek

Měla skvěle rozjetou kariéru, sbírala jednu cenu za druhou, ale přesto nejvíc toužila po dětech. Se svým osudovým mužem, rapperem Jay-Z, vychovává dceru Blue Ivy a dvojčata Rumi a Sira. Všechny své potomky učí vystupovat před kamerou a nemá problém je obsadit do svých hudebních klipů. Že by rodiče toužili po následnících muzikantech?

VIDEO: PŘIHLAŠTE SEBE NEBO KAMARÁDKU DO LETOŠNÍHO ROČNÍKU MAMINKA ROKU!


2. Priyanka Chopra

Klepněte pro větší obrázek

Bollywoodská herečka, která se narodila v Indii, je maminkou roční dcerky Malti Marie a momentálně se jí pracovně velmi daří. To nic nemění na tom, že veškerý volný čas tráví se svou malou princeznou. Na síti ráda sdílí její smích, společné procházky i nákupy.


3. Angelina Jolie

Klepněte pro větší obrázek

Šestinásobná máma se naplno věnuje charitě, z obavy před rakovinou si nechala preventivně odoperovat vaječníky a vejcovody, a do toho všeho stihla ukončit hvězdné manželství s hercem Bradem Pittem. Své děti Madoxe, Paxe, Zaharu, Shiloh, Vivienne a Knoxe miluje bez rozdílu a ve všem je maximálně podporuje. A pořád zůstává jednou z nejatraktivnějších žen světa.

Takhle vypadá výchova podle Angeliny Jolie: Zmrzlina k snídani, zlobení dovoleno, tabu jménem rozvod

4. Fahriye Evcen

Klepněte pro větší obrázek

Turecká herečka a modelka má kořeny v Německu a je mámou dvou synků – čtyřletého Karana a tříměsíčního Kerema. V Turecku patří mezi nejkrásnější ženy vůbec, a přestože se objevila zatím jen v místních filmech, našlápnuto má skvěle.


5. Emma Stone

Klepněte pro větší obrázek

Emma je jednou z nejlépe placených hereček v Hollywoodu, na jevišti se objevila poprvé už v 11 letech a od té doby nepřestala hrát. Před dvěma lety přivítala na svět dceru Louise Jean, její soukromí ale hvězda filmu La La Land bedlivě střeží.


6. Gigi Hadid

Klepněte pro větší obrázek

Gigi patří mezi 50 nejúspěšnějších topmodelek všech dob a s modelingem začala už ve dvou letech! Má o dva roky mladší sestru Bellu, která je taktéž úspěšnou modelkou. Na rozdíl od ní je ale Gigi mámou. Ona a herec Zayn Malik jsou rodiči dvouleté dcerky Khai


7. Ashley Graham

Klepněte pro větší obrázek

Americká plus size modelka je inspirací pro spoustu žen. Svá kila navíc totiž umí skvěle prodat, stejně jako si ze sebe umí udělat legraci. Na Instagramu sdílí své mateřské peripetie: potíže s kojením, neuklizenou domácnost i kruhy pod očima po probdělé noci. Její tři synové Isaac a dvojčata Roman a Malachi jí zřejmě dávají pěkně zabrat. Však také její drahá polovička podstoupila vasektomii! "Teď už střílí jen slepými," prozradila Ashley.

Plus size modelka Ashley Graham otevřeně o tom, proč přestala kojit svá pětiměsíční dvojčata: Za umělé mléko se nestydím!

8. Gal Gadot

Klepněte pro větší obrázek

Izraelská herečka, která si střihla roli ve filmech Batman vs. Superman nebo Wonder Woman, je mámou tří dcer Almy, Maye a Danielly. Jen málokdo by tipoval, že tahle křehká brunetka sloužila dva roky jako bojová instruktorka v izraelských obranných silách.


9. Blake Lively

Klepněte pro větší obrázek

Na filmovém plátně exceluje stejně jako v kuchyni, vaření prý přímo miluje. Je velkou fanynkou moderátorky Marthy Stewart a doufá, že jednoho dne bude majitelkou vlastní firmy s dekoracemi. S hercem Ryanem Reynoldsem je ale zatím v jednom (mateřském) kole, veškerý čas zatím pohltí jejich čtyři děti James, Inez, Betty a nedávno narozený čtvrtý potomek, jehož pohlaví ani jméno pár zatím neprozradil.

Blake Lively a Ryan Reynolds přivítali na svět čtvrté dítě. Nepřímo to odhalila fotka na Instagramu

10. Adriana Lima

Klepněte pro větší obrázek

Brazilská herečka a topmodelka byla objevena ve třinácti letech v nákupním centru a už za dva roky nato se o ni prali věhlasní módní návrháři. Se svým mužem, srbským basketbalistou Marko Jarićem, má tři děti – dvě náctileté slečny Valentinu a Siennu a téměř ročního syna Cyana

Na děti těchto slavných a krásných žen se můžete podívat v naší fotogalerii.

Témata: Děti, Galerie, Slavné maminky, Rodičovství, Mateřství, Rodina, Životy slavných, Rodina a vztahy, Sexy, Instagram, Celebrity, herečka, Krása, zpěvačka, Kariéra, mateřská láska, Děti slavných, Anketa, Hollywood, Topmodelka, idol, modeling, Angelina Jolie, modelka, Brad Pitt