Maminka.czGalerie

GALERIE: 5 celebrit, které odhalily více než jen těhotenské bříško. Které nastávající maminky se nahoty nebály?

Simona Formánková 12.  10.  2021
Už zítra, 13. října, odhazují ženy své podprsenky v rámci Mezinárodního dne bez podprsenek. Podívejte se do galerie na celebrity, které se rozhodly jít mnohem dál. Během těhotenství odhodily kromě svršků i zábrany a nafotily dechberoucí snímky. Pouze v rouše Evině zapózovaly na svých sociálních sítích.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ať už ženu těhotenství zaskočí nebo se naopak s rostoucím bříškem plní její celoživotní sen, jedno je jisté – období, kdy se pod srdcem rodí nový život, chceme mít náležitě zdokumentované. Podívejte se na galerii celosvětově známých maminek, které se rozhodly zvěčnit tak, jak je příroda stvořila. 

VIDEO: Víte vše o Mezinárodním dni bez podprsenek?

Karolina Kurková

Světoznámá kráska s českými kořeny je trojnásobnou maminkou. Letos v dubnu se jí narodila vytoužená holčička a ze starších synů, Noaha a Tobina, se tak stali pyšní bráchové. Přestože příchod malé Luny na svět si nechala modelka pár dní jen pro sebe, na svém Instagramu se o střípky ze svého rodinného života pravidelně dělí. A nebojí se poodhalit ani své tělo.

Na jejím profilu se totiž vedle klasických fotografií s rostoucím bříškem objevily i ty poněkud pikantnější. Například při oznámení třetího těhotenství odhalila nejen toto sladké tajemství, ale i sebe samu. Na snímku, který získal více než čtyřicet tisíc "srdíček" se zvěčnila naprosto nahá, zakrývajíc rukama pouze to nejnutnější. A ani na dalších fotkách se nedržela zkrátka. Podívejte se do galerie.

Topmodelka Karolína Kurková o dceři Luně Grace: Bůh mi nadělil celoživotní přítelkyni
Témata: Těhotenství, Galerie, Slavné maminky, Rodičovství, Instagram, Sociální sítě, Topmodelka, Maminky ve světě, těhotenské bříško, Dokument, Noa, Grace, Ashley Graham, muzikál, Tobin, Karolina Kurková, Ashley, Ervín, Gal, Devon, Podprsenka, Bříško, Isaac, Ashley Grahamová, Leonardo DiCaprio