Maminka.czMóda

GALERIE: 50 nejkrásnějších vánočních svetrů pro celou rodinu

Vanda Stöckbauerová 5.  12.  2022
Bez vánočního svetru to nejsou pravé Vánoce! Ať už hledáte vtipný svetr, který si oblečete na vánoční večírek, svetr pro vaše ratolesti na školní besídku či stylový pulovr na rodinné oslavy, máme pro vás skvělý výběr těch nejlepších kousků.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Od doby, kdy Mark Darcy v Deníku Bridget Jonesové předvedl svůj nechvalně známý sobí outfit, obliba vánočních svetrů vzrostla. Vlastně i díky této ikonické scéně se z nich stal hit. A dnes si většina z nás bez svetru s vločkami, sobem či sněhulákem neumí svátky představit.

Že ve skříni žádný nemáte? To musíte napravit! Inspirujte se naším výběrem. Ve fotogalerii najdete modely pro miminka, školáky i dospělé.

A nezapomeňte si ho obléknout v pátek 16. prosince, kdy se slaví DEN OŠKLIVÝCH VÁNOČNÍCH SVETRŮ. Od roku 2011 je Národní den ošklivých vánočních svetrů mezinárodní událostí. Tento svátek, který se koná vždy třetí pátek v prosinci, dává lidem po celém světě příležitost obléknout si kýčovité vánoční svetry. Tak neváhejte, protože k Vánocům trochu kýče zkrátka patří!

Témata: Galerie, Rodina, svátek, Vánoce, Móda, Dětská móda, šatník, Trendy, oslava, Styl, Nákupy, Nákupní tipy, Gap, Darcy, Školní besídka, Bonprix, Besídka, Svetr, Národní den, Bridget Jones, LIVE, Deník Bridget Jones, Bridget, Nejlepší kousek, ZOOT, Oblečení a móda na Heureka.cz