Maminka.czZahrada

GALERIE: 8 zábavných nápadů, jak udržet děti na zahradě. Inspirujte se!

Dita Mrázková 24.  7.  2021
Rozhodli jste se letos zůstat doma a užívat si lenošení třeba v soukromí vlastní zahrady? Proč ne? Ať je velká jakkoliv, myslete i na prostor, kam bude vstup všem dospělákům zakázán!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Venkovní hrátky dětem nabízí nejen čerstvý vzduch, ale i dostatek fyzické aktivity. Pobyt venku u nich podporuje také lásku k přírodě, tvořivosti a rozvíjí dovednosti při řešení rozmanitých úkolů. Inspirujte se tipy, které budou vaše děti milovat!

1. K tabuli půjde...

Škola je daleko, ale proč si občas nezahrát na pana učitele? Nebo se neinspirovat okolní přírodou a nenakreslit mámě na tabuli pěkný obrázek? Pokud máte v plánu realizaci dětského pískoviště, pro menší tabuli si určitě najděte prostor.

VIDEO: Bylinková zahrádka

Léto s dětmi

Hledáte inspiraci, co podniknout a kam vyrazit s dětmi  o prázdninách? Kde si užijete sport, zábavu a dobrodružství? Přinášíme spoustu inspirativních nápadů, praktických tipů a rad. Dozvíte se, kde najdete nejkrásnější místa na výlety, rodinné cyklo a pěší turistické stezky, kam se vydat za kulturou, kde objevíte zajímavá místa. Nechybí ani praktické tipy a důležité informace, týkající se dovolené a cestování, které potřebujete vědět.

Témata: Děti, Galerie, Hry pro děti, Rodina a vy, DIY, Zajímavosti, Prázdniny, Maminka cestuje, příroda, Léto s dětmi, Bydlení, Volný čas, Zahrada, Bylinky pro ženy, Posezení, Žába, Dospělák, Parkoviště, Rex, Pískoviště, Tabule, Lenošení, Čerstvý vzduch, Zahrada na Heureka.cz