Maminka.czGalerie

GALERIE: 82 dětí, které se rozhodly tajně se samy ostříhat. Taky vám jejich první reakce něco připomíná?

Lenka Brožová len 6.  1.  2023
I když jste ve střehu, co se ostrých předmětů týče, přijde den, kdy si dítě vystříhá nůžkami na papír ve vlasech kolečka, trojúhelníky a další veselé obrazce. A vezme to pěkně u hlavy! A pak se, chuděra, uvidí v zrcadle...

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

„Když ty sis tátovi stěžovala, jak hrozně ta kadeřnice zdražila,“ vysvětlovala mi starší dcera, která zjevně v rámci šetření oškubala té mladší vlásky téměř "na tenisák". S tímhle ani kadeřnice nic nezmůže, běželo mi hlavou. Jak vy byste reagovali? Já nevěděla, jestli se smát, nebo zlobit, a tak ze mě na střídačku tryskalo obojí.

VIDEO: Pětiletá holčička má neuvěřitelné vlasy!


Já vím, jsou to jen vlasy, dorostou. Ale v tu chvíli  jsem si nějak nemohla pomoct. Zahrálo si vaše dítko taky někdy na kadeřníka? Jak jste reagovali? A jak se tvářil malý kadeřník amatér, když se uviděl v zrcadle?

82 rodičů v naší GALERII mělo tu duchapřítomnost a potomka při jeho reakci "cvaklo". Pobavte se nad fotkami, v nichž se mísí rozčarování, lítost, vina a překvapení. Možná si vybavíte svou ratolest i sebe v obdobné situaci. Nebo vás trochu připravíme na to, až to přijde. Protože ono to obvykle přijde... Jen v různé míře a v různém věku.

A propos – pamatujete si, kdy jste takhle vzali nůžky do ruky vy?

Témata: Galerie, Fotografie, Kuriozita, Tvoření, Vlasy, Účes, Twitter, Scott, Kell, Taj, Dorost, Papír, Panda, Trojúhelník, Gal, Zrcadlo, Týč, Chuděra, Ostrý předmět, Nůžky, Reakce, Duchapřítomnost, Vlasová kosmetika na Heureka.cz