Maminka.czGalerie

GALERIE: Americká Moderní popelka Hilary Duff zveřejnila fotky z domácího porodu. Podívejte se na dojemné snímky

Simona Formánková 15.  7.  2021
Hilary Duff není v mateřské roli žádný nováček. V březnu letošního roku přivedla na svět své třetí dítě. Holčička Mae se narodila doma a známá americká herečka se nyní rozhodla podělit o intimní fotografie ze svého krásného dne i se svými fanoušky na Instagramu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Hilary Duff se u českých diváků se zapsala do podvědomí hlavně romantickou komedií Moderní popelka. Teď od pracovních povinností upustila a naplno se věnuje své rozrůstající se rodině. K synovi Lucovi a dceři Banks přibyla do party další holčička. Ta dostala krásné jméno Mae James Bair. 

Herečka se rozhodla rodit v soukromí domova a příchod malé Mae na svět nechala i zdokumentovat. Nyní se s těmito intimními fotografiemi pochlubila i na sociálních sítích. Oporou jí byl během porodu nejen její manžel Matthew Koma, ale také maminka a dula Molly. "Máma dělala svačinky a s velkým nervózním úsměvem sledovala, jak její vlastní dítě přivádí na svět její vnouče," napsala k fotografiím o přítomnosti své maminky herečka. 

Nakonec ocenila všechny maminky za jejich náročnou práci s dětmi, kterou ona sama moc dobře zná. "Je to náročné. Ať žena přivádí na svět dítě jakýmkoli způsobem. Od těhotenství přes císařský řez, porod doma nebo v porodnici, dlouhou cestu kojení až po výchovu malých dětí, aby z nich vyrostly zodpovědní, laskaví lidé, kteří stojí na vlastních nohách. Je to opravdu náročné, zdlouhavé, magické dobrodružství. Tak na zdraví všemohoucí matky," zakončila svůj emotivní příspěvek Hilary. 

Video: Jak poznat začátek porodu?

GALERIE: Byli na dítě sami a jsou na to hrdí! Těchto 5 slavných otců vzalo výchovu do vlastních rukou
Témata: Porod, Galerie, Slavné maminky, Instagram, Fotografie, Sociální sítě, Domácí porod, Robbie Williams, Adele, Popelka, Hilary Duff, Hugh Grant, Herečka, Dojem, Domácí, Molly, Banks, Hugh, Mód, Luco, Robbie, Hilar, Hilar Duff, Duff, Fotka