Maminka.czGalerie

GALERIE: Až se zima zeptá. Bez těchto trendy hřejivých doplňků se váš kočárek neobejde!

Simona Formánková 7.  11.  2021
Až se zima zeptá "Už je ti teplo, děvče?" po vzoru dědečka Mrazíčka, bude pozdě hledat doplňky ke kočárku, které zahřejí vás i vaše miminko. Buďte připraveni už teď a vyberte si v naší galerii ty nejkrásnější kousky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Představa sněhových vloček, snášejících se na zasněženou krajinu, je sice romantická, ovšem máte-li někam vyrazit na dlouhou procházku s kočárkem, pravděpodobně se to neobejde bez delší přípravy. Nejdůležitější je, aby bylo v teple jak vaše miminko, tak i vy. Díky bohaté nabídce e-shopů s dětským oblečením a doplňky je to naštěstí snadné. Stačí si jen vybrat!

Vaši nejmenší jistě ocení hřejivé materiály, jako je například flís nebo plyš, a v mrazivých dnech se rádi schoulí do fusaku s beránkem. Pro své termoregulační schopnosti jsou v posledních letech velmi oblíbené výrobky s merino vlnou nebo prachovým peřím. Při výběru však nezapomínejte ani na své pohodlí a vyberte si z nepřeberného množství zateplovacích návleků na rukojeť kočárku. Při návratu z procházky domů jistě oceníte návleky na špinavá kolečka kočárku. Podívejte se na další skvělé kousky do naší galerie.

VIDEO: Podívejte se, co hrozí, když dáte dítě do autosedačky v zimní bundě

Témata: Galerie, Miminko, Kočárek, Móda, Výbavička pro miminko, Styl, Trendy, zima, Nákupní tipy, Výbava, Gal, Teplo, Doplňky, Trend, Kousek, Oblečení a móda na Heureka.cz