Maminka.czGalerie

Od mořské víly až na vrcholky Himálaje. Kreativní táta plní svým dětem nejtajnější sny skrze nápadité fotografie

Simona Formánková 29.  8.  2022
Dvaapadesátiletý John Wilhelm je pyšným otcem čtyř dětí. Jako každý rodič je rád fotí a vytváří jim fantastické vzpomínky. Jako ředitel IT firmy se zájmem o 3D obrázky se rozhodl spojit svou vášeň pro focení s prací, a vytváří tak naprosto jedinečné fotografie.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Dětský svět a hlavně dětská fantazie jsou plné neomezených možností. O tom ví své čtyřnásobný otec John Wilhelm. Ten fantazii svých dětí rozhodně nebrzdí, právě naopak. Díky neobvyklým fotografiím svým potomkům vytváří nejen perfektní vzpomínky, ale také naprosto geniální svět, ve kterém nic není nemožné. 

Hlavními aktéry jsou právě jeho děti. A ty mají velké množství snímků, které jim jejich vrstevníci mohou opravdu závidět. Kdo by se nechtěl v dětství stát alespoň na okamžik mořskou pannou, obávaným monstrem nebo nechtěl umět létat? "Myslím, že je to hlavně tím, že jsem jako dítě hodně koukal na televizi a byl vášnivým hráčem videoher," odpověděl Wilhelm webu boredpanda.com na dotaz, kde bere inspiraci pro své fotografie.

VIDEO: Ach, ti tatínci. Když má maminka volno...

Podívejte se do fotogalerie na to, že inspirace má opravdu dost. Snímky, které díky jeho kreativitě vznikají, jsou více než povedené. Můžete dokonce nahlédnout i pod pokličku celé tvorby a podívat se, jak tyto fotografie vznikají. 

Témata: Děti, Galerie, Slavní tatínci, Instagram, Fotografie, Sociální sítě, Sny, Himálaj, Mořská panna, Monstrum, Mořská víla, Víla, Fotka, Focení, Obrázek, Táta, Vrcholek, Pán