Maminka.czZdraví

GALERIE: Chtěla se stát roztleskávačkou! Ani amputace její plány nezhatila

Iva Endrychová 1.  6.  2016
Jemma Kelly je skutečná bojovnice. I přes svůj handicap si splnila svůj sen - stala se roztleskávačkou.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jemma se narodila s vážnou genetickou poruchou, chyběla ji část pravé nohy a několik prstů na pravé ruce. Rodiče Tamara a Jimmy jí však chtěli umožnit život zdravého dítěte, a tak v jejích devíti měsících udělali těžké rozhodnutí a pahýl nohy jí nechali amputovat. Tříleté holčičce však její handicap vůbec nevadí a užívá si radovánek jako každé dítě.

„Chci aby moje dcerka vedla normální život, už od mala je to osobnost a nechci, aby byl její život poznamenán jejím handicapem,“ řekla webu dailymail její maminka.

Teď se sžívá se dívka sžívá se svou první protézou a zkouší, co všecho dokáže. Odmala toužila stát se roztleskávačkou a díky týmu Tee-Ball se jí to splnilo.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Témata: Zdraví, Galerie, Vaše příběhy, amputace, Gal, Normální život, Jimmy, Plán, Těžké rozhodnutí, AMP, Zdraví na Heureka.cz