Maminka.czGalerie

GALERIE: Co vymyslí děti bez dozoru? Z takového nadělení budete mít buď infarkt, nebo záchvat smíchu!

Simona Formánková 7.  1.  2022
Pokud jste rodičem, rozhodně máte ve svém repertoáru rodinných příhod takovou, při jejímž vyprávění nevíte, zda se smát, brečet nebo nadávat. Experty na vytváření těchto situací jsou jednoznačně děti. Podívejte se do galerie, jakými průšvihy připomněly rodičům, že není radno nechávat je osamotě!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Být rodičem je dar. Přesto může být tato disciplína občas náročná a vysilující. Zvláště pokud jsou vaše děti neposedové. Někdy je stačí nechat jen pár minut o samotě, a když se vrátíte, z naklizeného bytu je rázem kůlnička na dříví. Jak tedy nejlépe reagovat? V první chvíli asi nejvíc zabere se zhluboka nadechnout a poté začít uklízet. 

Jestliže jsou "viníky" batolata, která nemají ze spousty věcí rozum, je těžké se na ně zlobit. Jednoduše si dělají, co je baví! Samozřejmě, že vás jejich aktivity v první chvíli asi naštvou, ale při pohledu na roztomilé tvářičky malých "viníků" bude rázem vše odpuštěno. Podívejte se do galerie na snímky pořízené šokovanými rodiči. Možná si uvědomíte, že není dobré nechávat děti dlouho bez dozoru. 

VIDEO: Ach ty děti! Jaké úsměvné momenty s nimi můžete zažít?

Témata: Galerie, Rodina, Výchova, Rodičovství, Rodiče, Dětství, Fotografie, Sociální sítě, Záchvat, Smích, Nadělení, Nadechnout, Infarkt, Příhoda, TAK, Dříví, Zach, Záchvat smíchu, Gal, Dozor, Děti