Maminka.czGalerie

GALERIE: Padli únavou! Pobavte se nad reálnými fotkami naprosto vyčerpaných rodičů

Simona Formánková 7.  3.  2024
Království za trochu spánku a princeznu k tomu. Takové štědré návrhy byste si s dětmi občas asi dali líbit. A není divu! Být rodičem je opravdu náročné. Podívejte se do galerie na úsměvné fotky maminek a tatínků, kteří pod tíhou každodenních povinností doslova padli únavou.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Dokážou být roztomilé, legrační, nápomocné a někdy doslova k sežrání – přesto se najdou chvíle, kdy jako rodič únavou doslova šilháte. Jediné, co si v tu chvíli přejete, je, aby už šly vaše děti konečně spát. To ovšem jako by v nich probudilo druhý dech a začíná ta správná zábava. Kdo s koho! Pod tlakem neprohrát se snažíte číst knížku nebo zpívat oblíbenou písničku, která vašeho drobečka zaručeně uspí.

Jenže to jsou přesně ty situace, kdy při uspávání ukolébavka utichne do ztracena v půli slova a pohádka na dobrou noc skončí ještě před tím, než dojde Karkulka do babiččiny chaloupky. Ale nebojte, nejste v tom sami. Podívejte se do naší fotogalerie, v níž najdete úsměvné snímky unavených tatínků a vyčerpaných maminek. Tyto fotky jsou důkazem, že rodičovství je jednoznačně náročná disciplína. 

VIDEO: Ach, ti tatínci: Naši super tátové

Témata: Galerie, Rodičovství, Výchova, Miminko, Dětství, Spánek, Fotografie, tatínek, Rodiče, princezna, pohádka na dobrou noc, Disciplína, Únava, Karkulka, Tíha, SPA, Království, Fotka, Maminka