Maminka.czTipy na dárky

GALERIE: Darujte pod stromeček knihu. Známe ty nejlepší pro rodiče, babičky, dědečky i kamarádky. Tady je 33 tipů

Simona Procházková 30.  11.  2022
Dobrá knížka by pod vánočním stromkem neměla chybět. Jde o velmi osobní dárek, kterým dáváte najevo, že jste o vkusu a zájmech obdarovaného přemýšleli. Kniha navíc nabízí prostor, abyste do ní napsali vlastní věnování nebo přání od srdce. Jak ale vybrat tu pravou, kterou se trefíte svým blízkým do noty? Inspirujte se ve fotogalerii.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vánoce jsou za rohem a spousta z nás si láme hlavu s tím, čím své milované překvapit a potěšit. Věřte, že krásná kniha, ať už jde o román, encyklopedii, sbírku poezie nebo třeba kuchařku (záleží samozřejmě na preferencích toho, komu má být určena), je výbornou volbou. Jde o ideální dárek, obzvláště pro dlouhé zimní večery, které přímo vybízejí ke zpomalení, zachumlání se do hřejivé deky a zabrání se do čtení.

VIDEO: Dárky pro děti podle znamení zvěrokruhu

Češi patří podle průzkumů mezi vášnivé čtenáře a krásnou knihu jako dárek ocení téměř všichni. Máma, táta, babička, děda, teta, strýček, sestřenice nebo kamarádka… Pro každého najdete v knihkupectví tu správnou knihu.

Nabídka na pultech obchodů je obrovská a vybrat tu nej dá občas trochu zabrat. Usnadníme vám rozhodování a máme pro vás tipy, které spolehlivě udělají radost a budou bavit. Prohlédněte si naši fotogalerii knižních hitů. Pro milovníky dobrých detektivek i romantických příběhů, zapálené kulináře, dobrodruhy, nadšené cestovatele, romantické duše, sportovní fanoušky i ty, které zajímá historie a životopisy slavných... Známe ty nejlepší tipy pro všechny čtenáře.

5 šikovných tipů, jak ušetříte při nákupu vánočních dárků
Témata: Galerie, Babička, Vánoce, Kniha, Advent, inspirace, Vánoce 2022, Ježíšek, Tipy na dárky, Dárek, Tipy na čtení, Stromeček, Tip, Císařovna, Kamarádka, Knížka, Sestřenice, Dědeček, Tutanchamon, Vánoční strom, Tipy na dárky na Heureka.cz