Maminka.czGalerie

GALERIE: Děti mají často fakt hodně šílené nápady. Tyhle fotky vás dostanou!

Simona Procházková 29.  10.  2022
Máte někdy vašich zlatíček a jejich nápadů až nad hlavu? Hrozí vám už nervový tik a dětský křik, hádky a neuvěřitelné, většinou lehce destruktivní výmysly, které se zrodí v jejich hlavičkách, vám zvedají tlak do rizikových výšin? Prohlédněte si naši fotogalerii. Možná zjistíte, že by mohlo být ještě hůř.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Rodiče své děti nade vše milují a snesli by jim modré z nebe. Ano, za své ratolesti byste bez váhání položili vlastní život. To se ovšem nijak nevylučuje s tím, že se kvůli jejich nápadům a neutuchající energii občas potýkáte s pořádnou migrénou a srdeční tep máte téměř neměřitelný.

VIDEO: 4 živly v horoskopu u dětí

Láska dětí a zvířat. Podívejte se na emotivní snímky mámy 11 ratolestí. Jsou roztomilost sama

Nikdo nás snad nedokáže tak spolehlivě vytočit jako naše děti. Přepadají vás někdy myšlenky na to, jak by bylo pěkné, kdyby existovaly i noční školky? Jsou dny, kdy byste své děti už pár chvil po vyzvednutí z družiny nejraději vrátili zpátky? Prohlédněte si naši fotogalerii, třeba vás trochu zklidní a budete nevyzpytatelné každodenní zážitky zvládat s větším nadhledem.

Témata: Děti, Galerie, Rodičovství, Instagram, Rodina a vy, Dětství, Fotografie, zábava, Šílený nápad, Výmysl, Tik, Gal, Fotka, Zlatíčko, Síl, Fotogalerie, Nápad, Dětský křik