Maminka.czGalerie

GALERIE: Dětská naivita a bezelstnost v ryzí podobě! Tyto snímky vás zaručeně pobaví

Simona Formánková 17.  3.  2022
Jejich upřímnost, naivita a bezelstnost zatím neznají mezí. Naskočily do koloběhu života jako nepopsaný list papíru a učí se stylem pokus omyl, kterým nás dospělé mnohokrát pobaví. Podívejte se do galerie na úsměvné a krkolomné přešlapy dětí, které těmito krůčky teprve zjišťují, co je to život.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nelez tam! Nespadni! Nevylij to! Náš život s dětmi by se dal od určitého věku popsat jako neustálé vydávání povelů a rozkazů. A to ne proto, že bychom měli jako rodiče potřebu je komandovat, ale jednoduše proto, že je chceme chránit. Před vším! Před pádem, bolestí nebo případným zklamáním. Jenže děti potřebují poznávat svět. Potřebují spadnout, aby mohly znovu vstát, potřebují zažít bolest, aby se jí mohly příště vyhnout, a potřebují zklamání, aby je posílilo na cestě životem. 

Jejich naivita a neznalost nás dospělé občas také pobaví. Přesto jim jejich spontánnost můžeme jenom závidět! Podívejte se do galerie na fotky, které vás dojmou i pobaví, a možná se vám vybaví vzpomínky na podobné situace, které jste zažili se svými dětmi.

Video: Ach, ti tatínci: Taneční kroužek zahájen

Témata: Děti, Galerie, Mateřství, Rodičovství, Dětství, Fotografie, Rodiče, Bolest, Styl, Taneční kroužek, Papír, Koloběh, Poznávat svět, Bezelstnost, Naivita, Zář