Maminka.czSlavní rodiče

GALERIE: Gottovy dcery září v nového muzikálu

Iva Endrychová 11.  4.  2014
Charlotte Ella a Nelly Sofie Gottovy hrají v novém českém muzikálu Antoinetta – královna Francie. Jejich první společné představení si nenechali ujít ani pyšní rodiče.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Božský Karel tentokrát zůstal sedět v hledišti. Pozorně sledoval, jak to jeho dcerám jde. Maminka dorazila na společné premiérové představení o chvíli později, protože musela být v práci. Po skončení představení však svý dcerám nadšeně aplaudovaly.

Roztomilé dcery Karla Gotta geny zlatého slavíka a půvabné maminky Ivany nezapřou. Na jevišti jim to velmi slušelo. A obě si vysloužily od tatínka pochvalu.

Nelly v muzikálu hraje chlapečka. "Neřekne ani slovo, jen přeběhne jeviště. Po zkoušce ke mně přišla a dychtivě se ptala: ‚Tati, byl jsi tu a viděl jsi mě?‘ Tak jsem ji pochválil, že to bylo výborné a že hrála fantasticky,“ smál se Karel Gott po představení webu super.cz Pro pětiletou Nelly to bylo první divadelní představení.

Osmiletá Charlotte už je v muzikálových kruzích jako doma. Kromě Antoinetty ještě hraje a zpívá v muzikálu Mata Hari. V Antoinettě se v roli střídá s Denisou Grossovou, dcerou expremiéra.

Charlotte i Nelly roli berou velmi vážně a doma se radily s úspěšnými rodiči, jak mají co nejlépe hrát. „Radili jsme jim především ohledně dramatičnosti, ale myslím, že na tom muzikálu pracují takoví profíci, že naše rady ani nepotřebovaly,“ řekl týdeníku Sedmička Karel Gott.

Témata: Slavní rodiče, Galerie, Dcery, muzikál, Karel Gott, Muž, Zář, Jeviště, Gal, Apla, Muzika, Září