Maminka.czGalerie

GALERIE: Holčička, nebo chlapeček? Toto jsou 4 nejčastější způsoby, jak originálně odhalit pohlaví miminka!

Simona Formánková 14.  12.  2021
Pokud jste právě ve šťastném očekávání, jistě se nemůžete dočkat odpovědi na tu hlavní otázku - bude to kluk, nebo holka? Máme pro vás pár osvědčených tipů, jak můžete pohlaví miminka odhalit originálně a slavnostně po boku rodiny a přátel.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Zda budete kupovat výbavičku v dívčích nebo chlapeckých barvách je pravděpodobně jedna z prvních myšlenek, které vás napadnou při pohledu na pozitivní těhotenský test. Ačkoli je zdraví miminka samozřejmě to nejdůležitější, zvědavost, kdo je a jak vypadá láska vašeho života vás provází po celých devět měsíců. Pohlaví lze z ultrazvukového vyšetření poznat zhruba od 18.týdne těhotenství. 

VIDEO: Těhotenská kalkulačka. Spočítejte si termín porodu

Pokud doslova hoříte nedočkavostí zjistit, zda se vám narodí chlapeček nebo holčička a chcete tento moment překvapení sdílet s vašimi blízkými, je potřeba, aby s vámi spolupracoval i lékař. Poproste ho, aby vám v tajnosti napsal pohlaví miminka na kus papíru. Při nákupu dekorací a propriet na oslavu, jej tak můžete předložit i obsluze. Díky tomu bude vědět, jakou barvu vám má připravit. Podívejte se navíc do galerie a inspirujte se, jak vypadaly ty nejkrásnější oslavy odhalení pohlaví miminka. 

Balónek s konfetami

Balónek, obvykle černé barvy, je jedním z nejčastějších způsobů odhalení pohlaví miminka. Skrývá v sobě konfety modré či růžové barvy a pokud si chcete moment překvapení vychutnat až na poslední chvíli, poproste prodejce, aby vám balónek s příslušnou barvou konfet vybral na základě lístečku s pohlavím miminka od lékaře. Takovýto balón seženete například ZDE.

Témata: Těhotenství, Galerie, Mateřství, Rodina, Miminko, baby shower, Chlapec, Pohlaví miminka, Griffin, Holčička, Lékař, Barva, Chlapeček, Nejčastější způsob, Gal, Jade, Ori, Nedočkavost