Maminka.czGalerie

GALERIE: Hurá ven! Nejlepší hračky na zahradu a k vodě

Simona Procházková 24.  6.  2021
Léto začalo, a pokud nevíte, jakými hračkami pro řádění na zahradě, hřišti nebo v bazénu udělat svým ratolestem radost, přinášíme spoustu inspirace. Prohlédněte si velkou galerii, kde najdete více než 30 tipů.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Snad každé dítě zbožňuje, když si může hrát venku. Na zahradě se dá podnikat spousta zábavy a zažít nečekaná dobrodružství. Poskytuje totiž dostatek prostoru a inspirace, čerstvý vzduch a nepřeberné možnosti k zapojení fantazie. Nejrůznějších vymožeností i bláznivých hraček pro venkovní hry je na trhu nepřeberný výběr. Pokud nevíte, které svým dětem pořídit, pomůžeme vám s výběrem.

VIDEO: Testujeme s dětmi: Dřevěné hračky, které děti milují

Venkovní hračky se liší designem, materiálem a samozřejmě i podle doporučeného věku dítěte. Pro nejmenší zvolte hračky rozvíjející motoriku, odrostlejším ratolestem udělají radost takové, které jim pomohou rozvíjet obratnost, mrštnost a kreativitu. Oblíbené jsou také hračky, které malé objevitele přímo vybízejí ke hře, ať už na hasiče, policisty, lovce pokladů, námořníky, kutily a zahradníky.

10 rad, jak si s dětmi bezpečně užít trampolínu na zahradě

Batolata a předškoláci rádi napodobují své rodiče ve všem, co dělají. Pokud jim tedy dáte k dispozici dětské zahradní náčiní, kolečko, sekačku na trávu, šlapací traktůrek, kutilský kufřík s nářadím nebo konvičku na zalévání květin, mají o zábavu vystaráno na hodiny a vy spojíte příjemné s užitečným. Můžete je tak nenásilně zapojit, aby vám na zahradě pomáhali.

Kde se děti spolehlivě vydovádí? Přeci ve vodě. Nejrůznější nafukovací balony, míčky nebo veselá plovoucí zvířata udělají hodně radosti, starší děti ocení nejrůznější vodní hry nebo branku do vody. A samozřejmě nesmí chybět stříkací pistole, vodní mlýnky nebo nejrůznější zábavné vodotrysky.

Oblíbené RETRO hračky minulého století! Podívejte se, co bylo pod vánočními stromečky před rokem 1989
Bezpečnost u bazénu: Víc dospělých v okolí? Domluvte se, kdo dítě hlídá!
Trampolína na zahradu. Jak vybrat tu správnou a hlavně bezpečnou?

Léto s dětmi

Hledáte inspiraci, co podniknout a kam vyrazit s dětmi  o prázdninách? Kde si užijete sport, zábavu a dobrodružství? Přinášíme spoustu inspirativních nápadů, praktických tipů a rad. Dozvíte se, kde najdete nejkrásnější místa na výlety, rodinné cyklo a pěší turistické stezky, kam se vydat za kulturou, kde objevíte zajímavá místa. Nechybí ani praktické tipy a důležité informace, týkající se dovolené a cestování, které potřebujete vědět.

Témata: Děti, Galerie, Hry pro děti, Hračky pro děti, Maminka cestuje, Léto s dětmi, šnek, Voda, Člun, Ratolest, TRAKTŮREK, Hrádek, Hračky, Rej, Radost, Zahrada, Zábava, Bazén, Vymoženost, Hráč, Inspirace, Brouzdaliště, Hračky na Heureka.cz

Video