Maminka.czGalerie

GALERIE: I malý andílek umí vystrčit růžky. Momentky, které by rodiče raději neměli ukazovat světu

Dita Mrázková 6.  3.  2023
Jsou zdrojem zábavy, ale umí i pořádně "zatopit". Mají svá vlastní pravidla i svou vlastní logiku. Jejich bezprostřednost je stejně roztomilá jako nervy drásající. Upřímností dokážou odzbrojit, v dobrém i ve zlém. A když jejich lumpárnu zvěční dojatý či naštvaný rodič, je na světě vzpomínka, která stojí za to.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Kouzlo nechtěného na fotografii může mít podobu roztomile nevšedního úsměvu, "heroického sportovního výkonu" nebo vtipné pózy... V opačném případě jsou to fotky, které by do rodinného alba přidal asi jen slepý. 

Vzdor, vztek, naschvály – takové emoce nechce mít zvěčněny žádný rodič. Jenže i to k rodičovství patří. Tyto fotografie jsou důkazem, že nejen vaše děti patří do pekla a že i sousedů navenek slušný chlapeček může být doma pěkný raubíř.

VIDEO: JAK BÝT JEŠTĚ LEPŠÍ MAMINKOU

Někteří z protagonistů naší fotogalerie za výsledný efekt nemůžou. Třeba tříletá holčička, která chtěla nakreslit svého tátu. No uznejte, mohl by jí za její výkon tatínek vynadat?

"Miláčku, namaluj tatínka, ano?"
Klepněte pro větší obrázek

Děti rády napodobují své rodiče, a když malé princezny vidí maminku, jak se zkrášluje, bylo by hodně divné, kdyby to nechtěly zkusit taky. Sice se to někdy s tím krémem trochu přepískne, ale co. Odměnou je pak princeznin dvouhodinový vydatný spánek...

Usínání jako na bílém obláčku...
Klepněte pro větší obrázek

Na každé dětské párty nesmí chybět občerstvení, to dá rozum. To takhle malé hostitele napadlo udělat masové koule "na syrovo", žádné velké patlání. Důmyslně zapíchnout do každé vidličku a masový tataráček je na světě!

Pohoštění pro děti od dětí...
Klepněte pro větší obrázek

Nehodu s vejci zažila snad každá máma, která přizvala svého potomka na pomoc do kuchyně. Jenže když její malý kuchtík zrovna prochází obdobím vzdoru, výsledkem může být i podobná spoušť...

"Kde je to kuře?!"
Klepněte pro větší obrázek

Ještě se na své děti zlobíte? Další rodinné "perly" najdete v naší fotogalerii.

Témata: Děti, Galerie, Rodina a vztahy, Chování a vztahy, Rodiče, Děti a jídlo, Dětství, zábava, Fotografie, Sociální sítě, Vzdor, vzory, Upřímnost, Momentka, Andi, Andílek, Lumpárna, Růžek, Gal, Přepis, Bezprostřednost