Maminka.czGalerie

GALERIE: Jak se vám líbí originální šaty vyrobené podle rozverných dětských návrhů?

Dětské kresbičky plné fantazie, barev a bezbřehé kreativity mohou být zdrojem inspirace i skvělým podnikatelským nápadem. Dokazuje to tahle maminka, která začala vyrábět dívčí šaty podle návrhů své malé dcery. Podívejte se, že téměř nic není nemožné.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

S geniálním nápadem přišla před několika lety akční maminka dvou dětí Jaimee Newberry. Inspirovala ji její malá dcera, která si neustále kreslila návrhy vlastního oblečení. Maminka Jaimee se proto rozhodla, že jí splní sen a šaty podle jejího návrhu sama vyrobí.

To však ale ani ve snu nečekala, že se její veselá, barevná a originální díla stanou doslova přes noc hitem, a po obrovském zájmu ze strany kamarádek její dcerky se rozhodla pro vlastní podnikání.

Jak to funguje?

Stačí si na webových stránkách firmy Picture This vybrat správnou velikost šatů, jednoduše nahrát obrázek a do dvou týdnů (v USA, u nás by to bylo na delší dobu) můžete očekávat zásilku přesně podle svého přání. Bezva tip na narozeninový nebo vánoční dárek, co říkáte?

Témata: Galerie, Dcera, Krása a styl, Dětské oblečení a dětská obuv, Maminky ve světě, USA, šatník, Šaty, Styl, Fantazie, Kresbička, Malá dcera, Maminka, Dětský, Nápad, Návrh, Jak, Dětský návrh, Inspirace, Dětská obuv na Heureka.cz