Maminka.czSlavní rodiče

Galerie: Jak to slušelo těhotným na Oscarech

Iva Endrychová 4.  3.  2014
Oscarový večer si nenechaly ujít ani čtyři budoucí maminky z řad VIP. Posuďte, zda si vybraly vhodnou večerní róbu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Do losangeleského divadla dorazily hned čtyři nastávající matky. Každá z nich zvolila jinou strategii jak se poprat s rostoucím bříškem.

Olivia Wilde, kterou jsme mohli vidět jako „třináctku“ v Dr. Houseovi, se projevila jako velmi konzervativní. Její černé šaty s bílou vlečkou od Valentina zakulacené bříško spíše maskovaly. Ve shodě s bílou vlečkou zvolila i bílé doplňky.

To Elsa Pataky (Rychle a zběsile 5) se projevila jako dračice. Její lesklé téměř průhledné šaty by se mnohá z přítomných dam styděla obléci i při sebedokonalejších křivkách, jí však šaty poseté mnoha kamínky a flitry i přes pokročilý stupeň těhotenství velmi slušely. Termín jejího porodu se blíží, proto na ni celou dobu dával pozor manžel Chris Hemsworth.

Kerry Washington (Fantastická čtyřka) si vybrala fialové šaty z lehce nařasenéhokrálovského saténu doplněné nenápadnou sponou na prsou. Ty jí pěkně obkreslovaly plné těhotenské křivky, ale zároveň působily velmi sexy. Jejich autorem je slavný návrhář Jason Wu.

Poslední nastávající maminka modelka a herečka Emma Heming doprovázela manžela Bruce Willise. Také její slavnostní róba byla černá, ale rafinovaného střihu, který lákal pohled spíše k horním partiím. Velmi jí to slušelo.

Témata: Slavní rodiče, Galerie, Bruce Willis, Chris Hemsworth, Oscar, Bruce W, Olivia Wilde, Rychle a zběsile, Elsa Pataky, Emma Heming, Černé šaty, Elsa, Valentin, Pokročilý stupeň, Jak, Dračice, Olívia, Jason, Washington, Willis