Maminka.czGalerie

GALERIE: Jaká matka, taká Katka aneb mámy se svou vlastní mini kopií

Dita Mrázková 8.  5.  2023
Svátek matek sice oslavíme až v neděli, proč si ale nepřipomenout vzácné okamžiky maminek a dcer na rodinných momentkách? Jen ony dvě spiklenecky na sebe mrkající, objímající se, pusinkující se. Jedna s druhou, podobné jako vejce vejci.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Být matkou na plný úvazek je jednou z nejlépe placených prací… Protože odměnou je čistá láska.”  Toto moudré přísloví platí bezezbytku, a i když někdy coby mámy na ty své ratolesti zvyšujeme hlas, ztrácíme nervy a nevíme, kudy kam, život bez nich si už zkrátka neumíme představit.

VIDEO: MALÁ LOLA  JDE VE STOPÁCH SVÉ MÁMY. V 10 LETECH MALUJE GRAFFITI

Rodinné fotografie, které sdílely na síti mámy po celém světě, jsou toho důkazem. Holčičí chvilky, dámská jízda... Zkrátka okamžiky, které se nikdy neomrzí a na které budou cácorky vzpomínat, až se samy stanou mámami.

Klepněte pro větší obrázek

Malé parádnice milují, když jim jejich mamka dovolí půjčit si rtěnku, lak na nehty nebo oblíbený šátek. To se to pak pózuje!

Klepněte pro větší obrázek

Proč být pořád jen za princezny Krasomily? Společná pleťová maska může být zábavná stejně jako fintění...

Klepněte pro větší obrázek

Že je vám tahle aktivní máma povědomá? Bodejť by ne, jde o manželku herce Aleca Baldwina Hilariu. Tahle sedminásobná máma miluje kromě své velké rodiny i cvičení, se kterým nedá pokoj ani ve vlaku. A svůj koníček očividně ráda předává i svým dcerkám! U Baldwinových rozhodně platí: ohýbat proutek, dokud je mladý!

Klepněte pro větší obrázek

Na další ryze holčičí fotografie se můžete podívat v naší fotogalerii.

Témata: Galerie, Rodičovství, Mateřství, Dcera, Matka, Fotografie, mateřská láska, Krása a styl, Móda, matka a dcera, Maminky ve světě, Styl, Trendy, Kopie, Vejce, Okamžik, Máma, Momentka, Anders, Gal, Katka, Vzácný okamžik, Aleca, Aleca Baldwin, Svátek matek, Oblečení a móda na Heureka.cz

Video