Maminka.czKrálovská rodina

GALERIE: Kdysi zlobivý kluk, dnes vzorný otec a manžel. Princ Harry slaví 37. narozeniny

Simona Procházková 15.  9.  2021
Pověstný rebel a lidmi milovaný potížista připravoval protokolem svázané královské rodině nejrůznější nepříjemná překvapení již od svého dětství. Jeho výsost si nikdy příliš nebrala servítky a o skandály v jeho životě nebyla nouze. Dnes to vypadá, že se sympatický zrzek usadil a s urputností sobě vlastní plní roli milujícího manžela a obětavého tatínka dvou dětí. Jak se mu žije? Podívejte se.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Když se společně s manželkou, vévodkyní Meghan, rozhodli odejít z Velké Británie a opustit královskou rodinu, byl to šok pro celý svět. Dalším, a ještě třaskavějším počinem pak bylo letošní jarní skandální interview se slavnou americkou moderátorkou Oprah Winfrey. Tady si oba otevřeně postěžovali, jak zle se jim pod tíhou královských povinností žilo a jak nepřátelsky se k vévodkyni chovali lidé v paláci a členové monarchie.

VIDEO: Princ Harry: Rebel z královské rodiny slaví narozeniny!

Nedávno pak princ Harry, vévoda ze Sussexu, šokoval znovu, když prozradil v dokumentárním pořadu americké AppleTV, že příští rok hodlá vydat kontroverzní knihu plnou intimních a upřímných zpovědí. Jedním z témat údajně bude jeho boj s depresemi a alkoholem poté, co se nemohl vyrovnat s tragickou smrtí své matky, Lady Diany.

S manželkou Meghan, bývalou modelkou a seriálovou herečkou, a dvěma potomky, dvouletým Archiem Harrisonem a tříměsíční Lilibet Dianou, se usadili v kalifornské Santa Barbaře a ujistili svět, že se natrvalo vzdali svých oficiálních rolí v královské rodině. Vzájemné vztahy Harryho s otcem, princem Charlesem i bratrem Williamem zůstávají velmi chladné. Podle některých informací je Harry v pravidelném telefonickém kontaktu jen se svou babičkou, královnou Alžbětou.

Jak chtějí Meghan a Harry vychovávat děti? Prozradili vlastní pravidla

Podle vlastních slov je Harry až nyní šťastný, věnuje se naplno rodině, stará se o dva psy a spoustu dalších domácích mazlíčků, podporuje Meghan v jejích charitativních aktivitách, a dokonce si prý našel práci v oboru televizní produkce. Společně s manželkou se také věnují projektům zaměřujícím se na osvětu a podporu duševního zdraví.

Témata: Slavní rodiče, Galerie, Slavní tatínci, Královská rodina, Instagram, Dětství, monarchie, Princezna Diana, Princ Harry, narozeniny, Dokument, Vévoda ze Sussexu, princ Charles, Británie, Koláž, Velká Británie, Meghan, Harry, Oprah Winfreyová, Lilibet, Alžběta, Charles, Lady, Manžel, Sussex