Maminka.czGalerie

Tyhle fotky vyrazí dech každé mámě! Podívejte se, jak jeden táta vtipálek kouzlí s Photoshopem

Simona Formánková 14.  8.  2022
Také máte jako máma občas strach někomu svěřit své dítě? Pořádně „otužilá“ musí být přítelkyně jednoho tatínka z Belgie. Když jí do práce poslal fotky s jejich dcerou Alix, naprosto jí tím vyrazil dech. Podívejte se sami!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Technický ředitel Kenny Deuss má se svojí přítelkyní v současnosti už dvě děti, Alix a Aster. Když se Kennyho přítelkyně vracela do práce po mateřské dovolené, začala svému muži samozřejmě neustále psát a volat, zda to s dětmi zvládá a zda jsou v pořádku. V tu chvíli se Kennymu v hlavě zrodil ďábelský plán. Trochu si ze své přítelkyně vystřelit. 

VIDEO: Ach, ti tatínci: Tatínkova výchova

Využil svých zkušeností s Photoshopem a fotky, které chtěl své ženě poslat, předtím ještě trochu upravil. Své děti tam nainscenoval do situací, které by šokovaly a vyděsily snad každou matku. Co byste řekla na to, kdyby vám přišla fotka vašeho děťátka, které se batolí v trávě hned vedle jedovatého hada, sedí na kraji útesu nebo řídí tatínkovo auto na rušné ulici? 

Nutno podotknout, že snímky byly natolik povedené, že se Kenny nepochlubil pouze své přítelkyni, ale sdílí je i na svém instagramovém profilu onadventurewithdad a u svých fanoušků sklízí jeden úspěch za druhým. Posuďte sami, zda byste dokázali některé snímky rozeznat od reality. 

Témata: Galerie, Rodičovství, Instagram, Fotografie, tatínek, Otec, Sociální sítě, Otcové, Děti, Přítelkyně, Ďábel, Fotka, Belgie, Vtipálek, Mrtvice, Dech, Photoshop, Mama, Aster, Máma, Tatínkova výchova, Táta