Maminka.czTvoření

Inspirativní GALERIE zvířátek z kaštanů a jiných přírodnin: Zabavte se s dětmi tradičním podzimním tvořením

Simona Formánková 28.  9.  2022
Pokud s dětmi rádi tvoříte a využíváte hlavně přírodní materiály, pak je pro vás podzim obdobím doslova "kutilských žní". Krásně zbarvené listy, dozrálé žaludy, ale hlavně kaštany k této době neodmyslitelně patří. Inspirujte se v naší fotogalerii výrobky, kterými si – při tvoření s dětmi – můžete vnést trochu kouzla přírody také k sobě domů.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ať jste milovníci jakéhokoli ročního období, jedno se musí podzimu nechat. Přestože začínají převládat upršené, sychravé dny nad těmi prosluněnými, jedině podzim dokáže přírodu zbarvit tak jako žádné jiné období. A toho se dá, při troše fantazie, báječně využít. Navíc vás to nebude stát téměř nic.

Zvířátka z kaštanů, případně žaludů, barevného listí a dalších přírodnin jsou bezkonkurenčními favority podzimního tvoření. Pokud máte tedy v plánu vyrazit o víkendu s dětmi do přírody, rozhodně nezapomeňte sbírat vše, co vás zaujme. V naší galerii se můžete inspirovat výrobky, které zvládnete i s těmi nejmenšími dětmi. 

VIDEO: Vyrobte si jednoduché halloweenské strašidelné lampičky

Témata: Galerie, DIY, Tvoření, příroda, Podzim, Výtvarné aktivity, Volný čas, šnek, Ferda Mravenec, Děti, Kočička, Kaštan, Zvířátka, Přírodní materiály, Žně