Maminka.czGalerie

Dojemné fotky prarodičů s vnoučaty: Na fotkách je vidět jejich první setkání

Simona Formánková 3.  7.  2022
Uplynulé dva roky osobním setkáním moc nepřály. Přestože se život kvůli koronaviru výrazně zpomalil, nezastavil se úplně. Na světě se i přes všechna omezení narodily miliony miminek. Ta si však kvůli zákazu setkávání musela na rozmazlování novopečených babiček, tetiček nebo strýčků chvíli počkat. Podívejte se do galerie, jak dojemná byla první setkání, na která mnozí čekali dlouhé měsíce.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Příchod dalšího člena rodiny na svět je vždy velkou událostí. Nejen novopečení rodiče, ale i ostatní členové rodiny si chtějí v náručí pochovat malého drobečka. Pandemie koronaviru v uplynulém roce návštěvám bohužel moc nepřála. Lidé tak většinu setkání absolvovali on-line nebo po telefonu. A přestože moderní doba nabízí v tomto směru neuvěřitelné možnosti, osobnímu kontaktu se nic nevyrovná. 

Naštěstí nic netrvá věčně, a tak se díky rozvolňování opatření po několika měsících dočkali prvního obejmutí hrdí dědečkové či strýčkové a novopečené babičky i tetičky. Po takovém čekání a odloučení bylo shledání možná o to dojemnější. Podívejte se na fotografie v galerii, které zachycují lásku, radost a neskutečnou hrdost všech zúčastněných.

VIDEO: Umírající muž natočil dojemné video jako vzpomínku pro svého syna

Fotografie zveřejnil server boredpanda.com.

Speciál o koronaviru

Koronavirus se objevil poprvé na začátku prosince 2019 v  čínském městě  Wu-chan. Onemocnění, které tento koronavirus způsobuje, dostalo označení COVID-19.  Koronaviry vyvolávají nemoci od běžného nachlazení po syndrom akutního těžkého onemocnění dýchacích cest. Onemocnění se přenáší vzduchem  kapénkovou infekcí a nejčastěji zasahuje sliznice horních a dolních dýchacích cest a spojivky. Inkubační doba je 7 - 14 dní. Mezi příznaky koronaviru patří zvýšená teplota, dušnost, kašel, únava a bolesti svalů.

Uzavření škol|Nárok na ošetřovné|Testování na koronavirus|Léčba koronaviru|Rouška bez šití
 
Témata: Koronavirus, Galerie, Rodina, Miminko, Babička, Fotografie, Prarodiče, Sociální sítě, strýc, Fotka, Setkání, Tetička, Vnouče, Strýček, Vid, Osobní setkání, Setkávání, Shledání, Pandemie koronaviru, Dojem