Maminka.czGalerie

GALERIE: Kreativní svačinky. Proměňte dětem jídlo v nevšední zážitek

Simona Formánková 3.  7.  2021
Ať už s dětmi nebo bez dětí, jídlo řešíme neustále. A protože jíme i očima, musí nám svačinka nejenom chutnat, ale také má být hezká na pohled. A toto u dětí platí dvojnásob. Podívejte se do galerie, jakými jídly je rozhodně zaujmete.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jídlo u dětí bývá věčný boj. Pokud nejste maminkou jedlíka, rozhodně máte už vyzkoušených pár "zaručených rad", jak děti přimět jíst. Pravděpodobně jste vyzkoušeli všechna "letadélka", různá počítání nebo za koho se ještě musí "lžička spapat". Pokud ani to nepomohlo, zkuste děti jídlem zaujmout na první pohled. 

Příprava takových svačinek bývá sice časově náročnější, ale rozhodně se vyplatí. A kdy jindy to vyzkoušet než o letních prázdninách?  Děti jsou více s vámi, a mohou tak s přípravou pomoci. Podívejte se do galerie, kde najdete spoustu inspirace, díky které děti budou chtít sníst vše na talíři.  Navíc do nich dostanete i spoustu zeleniny a ovoce, což u některých bývá občas problém. 

Video: Vytvořte s dětmi zvířátka z papírového kartonu

Rozvíjíte u dětí správně jemnou motoriku? Pomůže kreativní činnost i vaření
Jak přimět děti jíst zdravěji? Tahle kreativní máma našla způsob
Témata: Galerie, Jídelníček, Děti a jídlo, jídlo, Vaření, Dětský jídelníček, Sociální sítě, zážitek, Letní prázdniny, Gal, Kreativní činnost, Svačinka, Inspirace, Pohled, Nevšední zážitek, Děti, Zelenina