Maminka.czGalerie

Justin Bieber, Leonardo DiCaprio nebo Emma Watson: Podívejte se na povedené snímky celebrit s jejich mladším já

Simona Formánková 5.  11.  2022
Kdybyste se mohli vrátit v čase, chtěli byste se setkat se svým mladším já? Grafik a designér Ard Gelinck za pomoci Photoshopu tyto situace imaginárně vytváří, a zachycuje tak lehce bizarní momenty života známých tváří.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Mít stroj času a přenést se do dob bezstarostného dětství nebo bouřlivého dospívání, to by si přál občas každý z nás. Grafik Ard Gelinck posunul tuto iluzi o kousek blíž k realitě. Využil svých znalostí Photoshopu a díky tomu vytváří přesvědčivé snímky celebrit s jejich mladším já. 

Video: Celebrity, které neunesly svou slávu

Není asi překvapením, že některé z nich se slávy a zářné kariéry dočkaly až v dospělosti, proto fotografie s jejich dětským já jsou možná o to víc vzácné. Málokdo by asi v roztomilé buclaté holčičce poznal herečku Jennifer Aniston, v děvčátku s náhrdelníkem z bonbonů Reese Witherspoon nebo v usměvavém chlapci s bohatě vyčesanými vlasy drsňáka Justina Biebera

Naopak doby, kdy se těšily největší slávě dětské hvězdy jako například Macaulay Culkin, sestry Olsenovy nebo Haley Joel Osment, jsou ty tam. Přestože už dospěly a ze světa showbyznysu téměř vymizely, stále si je pamatujeme jako dětské hrdiny našich oblíbených filmů a seriálů. Podívejte se do fotogalerie, jak vypadají dnes a jak se za tu dobu všichni změnili. 

Témata: Galerie, Instagram, Dětství, Fotografie, Sociální sítě, Leonardo DiCaprio, Jennifer Aniston, Leon, Justin Bieber, Stroj času, Designer, Reese Witherspoon, Photoshop, Jennifer Anistonová, Justin Timberlaka, Leonard, Celebrity, Svět showbyznysu, Olsen, Macaulay Culkin, Joel, Emma Watsonová, Emma Watson, Známá tvář, Reese Witherspoonová