Maminka.czSlavní rodiče

GALERIE: Mateřství ve své ryzí podobě

Iva Endrychová 19.  5.  2016
Podle snímků v médiích to vypadá, že každá žena má pár týdnů po porodu zpátky svou postavu. Skutečnost je však často úplně jiná.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Se snímky žen po porodu si pohráli šikovní retušéři. Fotografka Ashlee a stylistka Laura se rozhodly nám matkám skutečnost ukázat bez růžových brýlí. Vymyslely projekt „Těla ve čtvrtém trimestru,“ který má ženám ukázat pravdu, na kterou často zapomínáme - Jak jsme krásné i s nějakým tím faldem navíc.

Místo plochých vytrénovaných bříšek vyumělkovaných hvězd se soutředily na ženy s docela obyčejnými těly a ukazují je ve své opravdické kráse - některé s pár kily navíc, jiné s celulitidou a další s několika striemi.

VIDEO: S tímto trikem usnete za chvilku

Obě autorky pro svou misi vyhledaly ženy po celém světě a nakonec své úlovky vydaly knižně. Publikace tak ukazuje matky, které sice nejsou perfektní postavou, ale svou lásku k dětem a životu mají vepsanou ve své tváři. Každá vyfocená žena u své fotky vypráví i příběh své rodiny.

Podívejte se na ty nejzajímavější z nich.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Foto: Ashlee Wells Jackson, 4th Trimester Bodies Project, 4thtrimesterbodies.com

Témata: Slavní rodiče, Galerie, Mateřství, Šestinedělí, Jackson, Mater, Stylistka, Máť, Gal, Retuš, Fotografka