Maminka.czGalerie

GALERIE: Mladá módní ikona Harper Beckham oslavila desáté narozeniny. A roste z ní stylová krasavice

Simona Procházková 1.  8.  2021
O této slavné dospívající slečně svět ještě uslyší. Beckhamovi bývají občas v hledáčku kritiků. Zejména pokaždé, když zveřejní rodinné fotky, kde tatínek, slavný fotbalista, líbá svou dcerku na rty. Rodina Beckhamových, která drží při sobě za jakýchkoli okolností, zásobuje pravidelně Instagram a další sociální sítě událostmi a novinkami z každodenního života.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Harper je čtvrtým dítětem a zároveň jedinou dcerou bývalé zpěvačky a módní návrhářky Victorie a fotbalisty Davida Beckhama. Tahle sympatická slečna budí pozornost od doby, kdy před deseti lety přišla na svět. Celým jménem ji rodiče pojmenovali Harper Seven Beckham, přičemž „sedm“ v jejím jménu odkazuje mimo jiné na číslo dresu, v němž hrával její otec. Sedmička je navíc údajně jejich šťastným číslem. Dívka se také narodila v červenci, sedmém měsíci roku. 

VIDEO: Tříletá skejťačka! Na prkně létá jako dračice

Harper Beckham bývá často označována za jedno z nejlépe oblékaných dětí showbyznysu. A není divu. Její maminka se v módě vyzná a módním trendům se věnuje řadu let. Občas se v médiích objeví nelichotivé komentáře k postavě dcery zpěvačky a modelky Victorie, která je prý doslova posedlá štíhlostí, zatímco Harper je trochu „oplácanější“. Školačka si z nich ale naštěstí vrásky nedělá, obléká ráda trendy šatičky i upnutá trička, chodí na manikúru, s maminkou si dopřávají pleťové masky a navíc, stejně jako její otec, hraje fotbal.

Dcera Katie Holmes a Toma Cruise oslavila  15. narozeniny! Z fracka vyrostla půvabná slečna

Společně se třemi staršími bratry, Cruzem, Romeem a Brooklynem, nešetří chválou na své rodiče, kteří je ve všem maximálně podporují, povzbuzují a nestydí se ukazovat své city. Včetně polibků a vřelých objetí.

Témata: Děti, Slavní rodiče, Galerie, Rodina, Slavné maminky, Slavní tatínci, Instagram, slavné děti, Sociální sítě, Krása, Móda, narozeniny, Harper, Styl, Tom Cruise, David Beckham, ikona, Katie Holmes, Harper Beckham, Módní ikona, Cruise, Harper Seven Beckham, Brooklyn, Romeo, Showbyznys, Oblečení a móda na Heureka.cz