Maminka.czGalerie

GALERIE: Monice Marešové těhotenství neskutečně sluší! Kterým dalším známým maminkám požehnaný stav přidal na kráse?

Simona Formánková 21.  10.  2021
Před pár dny oznámil moderátor Leoš Mareš na sociálních sítích radostnou novinu, že s manželkou Monikou čekají prvního společného potomka. Tentokrát se pochlubil krásnou fotkou své ženy s rostoucím bříškem. A Monice to opravdu neskutečně sluší. Podívejte se, které další slavné maminky těhotenství doslova rozzářilo.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Přestože se těhotenství zpovzdálí může zdát jako období zalité sluncem, neustálého těšení a užívání si příprav na miminko, občas je opak pravdou. Oteklé kotníky, strach z neznáma a obavy, zda jako maminka obstojíte, jsou naprosto běžné nešvary, které potkají většinu žen v očekávání. Ale rozhodně vás nechceme odradit, naopak – podívejte se na tyto slavné maminky, kterým – přestože se s nějakými nepříjemnostmi spojenými s těhotenstvím určitě potýkaly – požehnaný stav neskutečně slušel. 

VIDEO: Petra Hřebíčková o svém třetím těhotenství

Monika Marešová

Je to jen pár dní, kdy její manžel Leoš Mareš oznámil všem fanouškům, že se příští rok dočkají vytouženého společného potomka. Nyní se pochlubil podruhé – a to krásnou fotkou své ženy. S andělskými křídly a již zřetelným bříškem. Na miminko se oba jistě velmi těší, takže nastávající maminka doslova září štěstím. 

Monika je již v pátém měsíci těhotenství. Předpokládá se tedy, že se miminko narodí na přelomu února a března. Data narození využil nastávající tatínek i při oznámení radostné noviny. "Klokan přiletí v březnu," bylo totiž jediné, co původně k příspěvku s kresleným čápem napsal. Protože je ale film Jak dostat tatínka do polepšovny velmi populární, fanoušci ihned pochopili, kam tím míří. 

Leoš Mareš bude potřetí otcem! S manželkou Monikou čekají miminko
Témata: Těhotenství, Galerie, Slavné maminky, Rodičovství, Instagram, Fotografie, Leoš Mareš, Sociální sítě, Krása, Jitka Nováčková, Monika Marešová, Veronika Kašáková, Leah, fanoušci, Jak dostat tatínka do polepšovny, Iveta Vítová, Monika Leová, Petra Hřebíčková, Anetka, Fotka, Řecko, Maminka, Mareš, Bříško