Maminka.czGalerie

Není táta jako táta! 24 úsměvných důkazů, že někteří jsou pro své děti životním jackpotem

Simona Formánková 12.  3.  2024
Mít dítě ještě neznamená být rodič. A být rodič už vůbec neznamená být pro svého potomka vzorem. Máme pro vás 24 otců, kteří svou roli berou zodpovědně! A děti na ně budou mít ty nejkrásnější vzpomínky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Myslela jste si, že je váš partner "drsňák", kterého jen tak něco neobměkčí? Zpočátku možná ano! Jenže ve chvíli, kdy přijde na svět váš společný potomek, dostane tato "drsná maska" pořádně na frak. Je to až k neuvěření, že malé stvoření, kterému je sotva pár  měsíců nebo let, dokáže nezlomného chlapa změnit v princeznu, namalovat pestrým make-upem nebo bláznivě učesat. To by se nám, partnerkám, povedlo jen stěží!

Ale nenechte se mýlit! Není to známka rezignace nebo zženštilosti. Takový táta je pro vaše dítě rozhodně životním jackpotem! Podívejte se do galerie na 24 snímků, které jsou nejen úsměvné, ale i dojemné. Tito tatínci dokazují, že pro své děti chtějí to nejlepší – bezpečí, zdraví, to, aby byly šťastné. Ať je to stojí cokoli!

VIDEO: Ach, ti tatínci: Naši supertátové

Témata: Galerie, Rodičovství, tatínek, Rodiče, Otec, Sociální sítě, Hlídání dětí, když hlídá tatínek, Živo, DÚK, Jackpot, Důkaz, Vzpomínka, Děti, Vzor, Táta, Potomek