Maminka.czPlavky

GALERIE: Neodolatelné plavky pro holky i kluky

Dita Mrázková 25.  7.  2021
Brouzdání v moři, stavění nedobytných pevností na pláži, dobrodružná jízda na tobogánu. Malí plaváčci nesmějí chybět nikde, stejně jako jim nesmějí chybět stylové plavky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Malé slečny letos jedou na vlně motivů víl, princezen i prasátka Peppy, chybět nesmí ani nezbytné volány, překřížená ramínka na zádech nebo extra originální flitry. To vše v pestrých barvách duhy! Dvojdílné, celkové, nebo jen dolní díl – při výběru myslete na to, jak dlouho v nich děti budou trávit čas.

Určitě je lepší mít na převlečení raději dvoje, nechcete přece řešit hned druhý den zánět močových cest, který je právě u dívek tak častý.

VIDEO: Nejlepší outfity k vodě

Malí mořeplavci ocení námořnické motivy, ale taky ty s dinosaury nebo plejádou těch nejlepších mořských příšer. Šortky jsou ideální především pro zdatnější plavce, klasické plavky „na tělo“  jsou o něco praktičtější a pohodlnější pro ty, kteří se teprve plavat učí.

Že ještě nemáte kompletní dětskou výbavu k vodě? Nevadí! Právě teď nabízí módní řetězce slevy nejen na dětské plavky. Přikoupit tak můžete ještě jedny pro mámu i tátu Mnohdy pořídíte plavky i za polovic, takže neváhejte!

S bříškem do plavek!
Od těhotenství k porodu

S bříškem do plavek!

Potřebujeme na dětské plavání speciální plavky nebo plenky?
Děti a opalování: Jak vybrat správně opalovací krém, jak dlouho je bezpečné být na slunci a co byste ještě měli vědět?
 
 
 
 
 
 

Léto s dětmi

Hledáte inspiraci, co podniknout a kam vyrazit s dětmi  o prázdninách? Kde si užijete sport, zábavu a dobrodružství? Přinášíme spoustu inspirativních nápadů, praktických tipů a rad. Dozvíte se, kde najdete nejkrásnější místa na výlety, rodinné cyklo a pěší turistické stezky, kam se vydat za kulturou, kde objevíte zajímavá místa. Nechybí ani praktické tipy a důležité informace, týkající se dovolené a cestování, které potřebujete vědět.

Témata: Děti, Galerie, Předškolák, Batole, Dovolená s dětmi, Móda, Maminka cestuje, Pláž, Léto s dětmi, Moře, Koupání, Plavky, Plavání s dětmi, Volný čas, Oliver, Gap, Stavění, Fíla, Šortky, Brouzdání, Holka, Tobogan, Tomm, Pevnost, Olive, Oblečení a móda na Heureka.cz