Maminka.czTipy na dárky

Originální a stylové vánoční dárky pro muže. Inspirujte se

Docházejí vám nápady, co letos nadělit pod stromeček partnerovi, bratrovi, tatínkovi, dědečkovi, kamarádovi nebo třeba synovci? Spoustu nápadů najdete v naší fotogalerii, prohlédněte si je, určitě nějaký stylový dárek vyberete.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vymýšlet a pořizovat dárky pro muže ve vašem okolí může být někdy oříšek. Pátráte po něčem opravdu zajímavém? Netušíte, co by jim skutečně udělalo radost? Chcete je překvapit? Inspirujte se v galerii, najdete tam 34 šikovných tipů, které určitě potěší i muže, kteří pořád dokola tvrdí, že „všechno mají a nic vlastně nepotřebují“.

VIDEO: Jak zabalit dárky netradičních tvarů?

Zamyslete se nejdříve nad tím, co ten, koho chcete obdarovat, rád dělá, jí nebo pije. Pak už vám vymýšlení dárků půjde samo. Je váš partner vášnivý běžec? Pořiďte mu nové funkční oblečení, ve kterém mu bude krásně teplo i teď v zimě, nové sportovní hodinky nebo třeba sluchátka. Relaxuje rád váš tatínek? Pak mu kupte třeba poukázku do lázní nebo na víkendový wellness pobyt. A pokud má váš bratr rád pivo, máte vyhráno. Můžete ho potěšit degustačním balíčkem nebo mu třeba dát poukaz na pivní degustaci vedenou profesionálem. 

Témata: Galerie, tatínek, Vánoce, partner, Advent, bratr, vánoce 2023, Tipy na dárky, Dárek, Nákupní tipy, Spousta nápadů, Boss, Nápad, Butik, Stromeček, Ori, Netradiční tvar, Synovec, Notino, Diplomat, Muž, Dědeček, Vánoční dárky, Tipy na dárky na Heureka.cz