Maminka.czGalerie

GALERIE: Osmdesátka na krku? No a co!? Těchto 25 rozpustilých babiček si umí užívat života naplno i přes svůj požehnaný věk

Dita Mrázková 31.  1.  2023
Mají vrásky i šediny, zdraví není to, co bývalo, chuť do života ale rozhodně neztrácejí. Odmítají jen sedět a rekapitulovat, to si raději zajdou do posilovny nebo do tetovacího studia. Pro tyto duchem mladé babičky je jejich požehnaný věk pouhé číslo!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Tak jsem požádala svou šedesátiletou tchyni, zda by mi na dvě hodinky nepohlídala malou. Chtěla zajít do herny a babičce ukázat, co všechno už umí. Jenže babička se omluvila s tím, že se jí ozývá revma, že přece neuhlídá čtyřleté neposedné dítě, a přidala dalších x výmluv. Kdyby jí bylo osmdesát, neřeknu, ale v šedesáti?!"

Podobné stížnosti občas řeší na síti nejedna máma. To náš výběr akčních babiček naopak nezná hranic. Tyhle dámy jsou vším, jen ne rezignujícími důchodkyněmi!

VIDEO: AKTIVNÍ BABIČKA (99) I PŘES POKROČILÝ VĚK STÁLE TANČÍ!

Děti a vnoučata sdílely fotografie svých prarodičů s komentáři, které jsou motivací pro úplně všechny generace...

"Seznámení mé 93leté babičky s virtuální realitou..." 
Klepněte pro větší obrázek

"První tetování naší babičky (83) i s věnováním..."
Klepněte pro větší obrázek

"Naše babi to umí rozjet za každých okolností!"
Klepněte pro větší obrázek

Další kousky rozpustilých babiček najdete v naší fotogalerii.

Témata: Zdraví, Děti, Galerie, Rodina, Rodina a vztahy, Babička, Fotografie, Rodiče, Prarodiče, Sociální sítě, narozeniny, oslava, prababička, studium, Vnoučata, Pravnoučata, Volný čas, tetování, prababičky, Tchyně, JavaScript, Posilovna, Požehnaný věk, Osmdesátka, Krk, Zdraví na Heureka.cz