Maminka.czGalerie

GALERIE: Plodný rok 2021! Pamatujete si všechny známé ženy, které se letos staly mámami?

Simona Formánková 28.  12.  2021
Každý konec roku svádí k bilancování. Jakých bylo uplynulých 12 měsíců? Z pohledu českých celebrit rozhodně plodných! Připomeňte si, které známé maminky přivedly na svět miminko v roce 2021.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Stejně jako loňský, tak i rok 2021 se nesl ve znamení omezení a různých proticovidových opatření. Známé osobnosti ale nelenily a rozhodly se pro radikální životní rozhodnutí. Mnoho z nich se stalo maminkami úplně poprvé, jiné rodinné počty pouze doplnily. Podívejte se, které z nich to byly. 

VIDEO: Jak probíhal porod Zorky Hejdové? A jak si užívá mateřství?

Zorka Hejdová

Moderátorka Zorka Hejdová s manželem Mírou na začátku dubna přivítali na svět syna Nikolase. Jak nám později v rozhovoru přiznala, porod byl docela zábavný, protože až do příjezdu na plánovanou kontrolu v nemocnici vůbec netušila, že rodí.  "Já jsem měla opravdu perfektní start porodu, protože jsem ze začátku kontrakce vůbec neměla," svěřila se v našem podcastu usměvavá maminka. Zorka s malým Nikoláskem také ozdobili titulní stranu zářijového vydání časopisu Maminka. Svoje pracovní závazky nyní odložila chvíli stranou a synovi věnuje každou volnou chvíli. 

Témata: Těhotenství, Porod, Slavní rodiče, Galerie, Slavné maminky, Slavní tatínci, Rozhovor, Instagram, slavné děti, Sociální sítě, Vánoce, léto, Patricie Pagáčová, Nikol Leitgeb, Zorka Hejdová, Influencerka, Nikolas, Gabriela Soukalová, Martina Pártlová, Jitka Nováčková, Leah, fanoušci, Mathias, Tobias, Miloš