Maminka.czMámy v plavkách

Galerie: "Pneumatiky", strie, celulitida? Známé i neznámé mámy ukázaly svá těla v plavkách a nedostatky neřeší

Dita Mrázková 26.  5.  2022
Léto už o sobě dává vědět a plavková sezona budiž zahájena. Pokud řešíte po zimě nějaké to kilo navíc, inspirujte se maminkami z celého světa. Ty už svá těla hrdě vystavily prvním slunečním paprskům a vadami na kráse se rozhodně nehodlají zabývat!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Letní pohodu ze všech koutů světa sdílí na Instagramu mámy z řad celebrit, nastávající i ty ostřílené. Kila navíc nebo povislá kůže jim nevadí, nejdůležitější je, že můžou trávit čas se svými dětmi. A co je víc?

VIDEO: Kolik opalovacích krémů je potřeba na letní dovolenou


Briana je šestinásobná máma z Kalifornie, která měla před pár lety postavu supermodelky. Jenže s každým porodem se její váha dostávala výš a výš. I proto se rozhodla inspirovat (nejen) maminky, které by rády shodily do plavek a cítily se zase dobře. Briana na svém Instagramu bikinibodymommy sdílí nejen své odvážné fotografie, ale i návody na krátká a efektivní cvičení.

Klepněte pro větší obrázek

V plavkách se letos ukázaly i slavné mámy z řad hereček a modelek. Je pravdou, že většina z nich nadbytečná kila neřeší, ovšem za jejich těly stojí odpírání, diety a tvrdý dril v posilovně.

O výkyvech váhy by mohla povídat zpěvačka Jessica Simpson, která ale momentálně zažívá jedno ze svých "štíhlých" období. Nedávno si se svou tříletou dcerou Birdie užívala bazénovou jógu.

 

Herečka a trojnásobná maminka Kate Hudson si se svými dětmi užila stejnou bazénovou pohodu na Den matek a svým potomkům i vyznala lásku. "Mí potomci, má srdce, mí blázni. Pro tyto krásné lidi udělám všechno!"

 

„Přijmout vlastní tělo je proces na celý život, není moje povinnost vypadat jako ideál krásy, mám zodpovědnost za své tělo, aby bylo zdravé, ale ne, aby vyhovovalo představám ostatních.“ 

Tento moudrý citát budiž mantrou pro všechny ženy, které nesplňují pomyslný kult dokonalosti. Neřešte tedy představy ostatních, a až se budete oblékat do plavek, myslete jen na to, jak si s vámi letní dovádění děti maximálně užijí. I s pár kily navíc.
V galerii najdete inspirace víc než dost!

Léto s dětmi

Hledáte inspiraci, co podniknout a kam vyrazit s dětmi  o prázdninách? Kde si užijete sport, zábavu a dobrodružství? Přinášíme spoustu inspirativních nápadů, praktických tipů a rad. Dozvíte se, kde najdete nejkrásnější místa na výlety, rodinné cyklo a pěší turistické stezky, kam se vydat za kulturou, kde objevíte zajímavá místa. Nechybí ani praktické tipy a důležité informace, týkající se dovolené a cestování, které potřebujete vědět.

Témata: Galerie, Slavné maminky, Životy slavných, Instagram, Cestování, Krása, Maminka cestuje, Léto s dětmi, Tělo, Nikol Leitgeb, Moře, Koupání, Victoria Beckham, Plavky, Plavání s dětmi, Jessica Simpson, Kate Hudson, Volný čas, Den matek, Léto s tebou, Strie, Veronika Arichteva, Karolína Kurková, plavková sezóna, Jennifer Lopez, Dámské plavky na Heureka.cz