Maminka.czGalerie

GALERIE: Podělte se o sladkou novinu! Máme pro vás 21 tipů, jak oznámit těhotenství originálním způsobem

Simona Formánková 26.  12.  2021
Chystáte se v nejbližších dnech oznámit světu, že se zanedlouho stanete maminkou? Rozhodně se nebojte pojmout toto oznámení originálně. Máme pro vás 21 inspirativních tipů, jak se o tento životní milník podělit s přáteli a rodinou.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pokud jste objevila vytoužené dvě čárky na těhotenském testu, pravděpodobně máte chuť tuto skvělou novinu vykřičet do celého světa. Nechte si své těhotenství ještě pár týdnů jako tajemství. Většinou se tato krásná zpráva oznamuje po uplynutí tří měsíců, kdy rapidně klesá riziko potratu, ale samozřejmě to není pravidlem. Máte tak alespoň čas si oznámení dobře promyslet. 

Způsobů, jak se o tajemství, který pod srdcem nosíte, můžete podělit, je nespočet. Nejčastější a všeříkající rekvizitou je ultrazvukový snímek. Díky tomu každý ihned pochopí, co se mu snažíte právě sdělit. Pokud milujete překvapení a své publikum rádi napínáte, zkuste oznámení pojmout jako sbírání indícií, které zúčastněné dovedou k jednoznačnému závěru. Gratulace pak na sebe nenechají dlouho čekat. Podívejte se do galerie a inspirujte se originálními oznámeními z celého světa. 

VIDEO: Těhotenský test a příznaky těhotenství. Víte, jak ho zaručeně poznáte?

Témata: Těhotenství, Galerie, Rodičovství, Rodina, Mateřství, Miminko, Fotografie, Milník, Maminka, Originální způsob, Tip, Ori, Sla, Oznámení, Gal, Novina