Maminka.czGalerie

Princezna Charlotte nebo princ George jako dospělí: Jak by mohly vypadat děti z královských rodin za několik let?

Simona Formánková 10.  3.  2024
Už od útlého věku jsou v hledáčku celého světa. Každý jejich krok je přísně střežen nejen ochrankou, ale také novináři. Život členů královské rodiny lidi jednoduše fascinuje. Pojďme tentokrát popustit uzdu fantazii a podívat se, jak by jednou mohli vypadat princové a princezny, až dosáhnou dospělosti.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Být princem nebo princeznou je tajným snem snad každého dítěte. Malé holčičky si představují, jaké krásné róby takové princezny asi nosí, když se jdou projít do královské zahrady, a chlapečci by jistě rádi oblékli zbroj statečného rytíře. Realita života dnešních královských ratolestí je však úplně jiná. 

VIDEO: Princezna Charlotte už toho má dost! Vztek malé holčičky na letišti

Už od útlého věku musí plnit královské povinnosti, dodržovat striktní protokol a etiketu. Na veřejnosti musí například stát či sedět podle jasně stanovených pravidel. Pokud vyrazí britská královská rodina na zahraniční cestu, tak oblečení sourozenců musí vždy perfektně ladit. Což je také možná jedním z důvodů, proč na sebe ti nejmenší vždy strhnou tu největší pozornost. 

O menší pozdvižení se před několika lety postarala například princezna Charlotte. Během účasti na charitativním závodu v plachtění, kam s bratrem princem Georgem doprovázela své rodiče, vyplázla na fanoušky jazyk. Úšklebek malé slečny přešla její maminka Kate s úsměvem a všechny přihlížející skvěle pobavil. 

Jak bude malá nezbednice Charlotte vypadat v dospělosti? Bude opravdovou kopií své zesnulé babičky, královny Alžběty II., jak média neustále píší? A jak bude vypadat budoucí král princ George po svých osmnáctých narozeninách? Podívejte se do fotogalerie na vizualizace, jak by mohly v budoucnu vypadat děti z královských rodin. 

Témata: Galerie, Královská rodina, slavné děti, monarchie, Princezna Diana, Král, Princ George, královna Alžběta, Archie Harrison Mountbatten - Windsor, princezna, Následník trůnu, Fantazie, Pravnoučata, Charlotte, Útlý věk, Princezna Charlotte, Alžběta II., Dospělí, George, Dospělost, Kate, Princ, Pár let

Video