Maminka.czGalerie

GALERIE: Přistiženi při činu! Za tyhle přešlapy si titul Rodič roku rozhodně nezaslouží, ale určitě pobaví

Simona Formánková 11.  4.  2022
Být rodičem rozhodně není procházka růžovou zahradou. Každý si jistě dokáže vybavit alespoň jeden moment, kdy by si titul Rodič roku tak úplně nezasloužil. Pobavte se v naší galerii nad těmi, kteří v tuto chvíli byli doslova přistiženi při činu!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Mít dítě a převzít za něj veškerou zodpovědnost je velký životní milník. Být si sám svým pánem, dělat věci bez rozmyslu a žít okamžikem – to v záplavě rodičovských povinností zní jako pohádka, kterou bychom si rádi nechali alespoň na jeden den znovu vyprávět. Není tak divu, že se někteří rodiče občas během dne zasní a pak se dějí komické, někdy až děsivě vyhlížející přešlapy. 

Stalo se vám někdy, že jste vzali svého potomka na výlet, pohodlně si ho v krosně usadili na záda a při úlevném opření se do sedačky vlaku jste úplně zapomněli, že vlastně necestujete sami? Nebo jste při vších povinnostech přehlédli, že vám vaše holčička už přerostla a kočárek je jí poněkud těsný? Toto je výčet husarských kousků, které díky pohotovým kolemjdoucím kolují po internetu. Věříme však, že po pohledu do celé galerie se i vám vybaví situace, kdy byste si cenu Rodič roku právem nezasloužili. 

VIDEO: Ach, ti tatínci aneb taneční kroužek zahájen

Témata: Galerie, Mateřství, Rodiče, Fotografie, Sociální sítě, Otcové, procházka, Zahrada, Taneční kroužek, Výlet, Pohádka, Gal, Internet, Titul, Záplavy, Přešlap, Čin, Zahrada na Heureka.cz