Maminka.czGalerie

Roztomilost s tváří stařečků. Tato miminka vás dojmou i pobaví

Simona Formánková 25.  12.  2023
Snad žádné miminko po narození neunikne podrobnému zkoumání okolí, komu se nejvíce podobá. Mamince, tatínkovi nebo některému ze sourozenců? Podívejte se do fotogalerie na děti, které svým vzhledem mohou hravě konkurovat jednomu ze svých prarodičů!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pokud se z vás za pár dní stanou rodiče, jistě už jste nedočkaví, jak vaše miminko bude vypadat. Bude mít hnědé oči, malý nos nebo pusu po tatínkovi? Každá maminka je přesvědčena, že právě to její miminko bude nejkrásnější na světě. Ovšem pozor! Krátce po porodu mají novorozenci mnohdy ještě svraštělou a "pomačkanou" kůži, což může působit tak, že jsou spíše stařečci než pár dní stará miminka. 

Ve skutečnosti s těmito dětmi není nic špatného a jsou zcela zdravé. Všechny tyhle nedokonalosti jsou dočasné a jejich vzhled se po několika měsících změní. Podívejte se do galerie na fotografie „starých miminek“, které vám rozhodně vykouzlí úsměv na rtech. Bez ohledu na to, jak vrásčitě nebo nespokojeně vypadají, stále jsou neuvěřitelně rozkošná. 

VIDEO: Nejčastější pověry o těhotenství, kterým stále věříme

Témata: Galerie, Miminko, Rodičovství, Fotografie, tatínek, Rodiče, Prarodiče, Sociální sítě, Star, Maminka, Stařeček, Vzhled, Tvář, Roztomilost