Maminka.czGalerie

GALERIE: Stejní lidé, stejné místo? Toto je 15 důkazů, že díky fotografiím dokážeme cestovat časem!

Simona Formánková 1.  4.  2022
Chtěli byste mít stroj času a vrátit se díky němu ve vzpomínkách do nějaké konkrétní? Bohužel zatím ani vyspělé technologie dnešní doby tuto možnost nenabízí. Kouzlo fotografií je však všemocné. Podívejte se do galerie na snímky, které dělí roky (někdy i desetiletí), ale jsou důkazem, že některé okamžiky stojí za to si připomínat.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Každodenní plány, radosti i povinnosti nás občas donutí zapomenout, že život letí neskutečně rychle. Až budu chodit do školy, až budu mít svůj mobil, až půjdu na střední, až budu mít práci... Všechna tahle AŽ si během života říkáme asi všichni. O to rychleji nám však život utíká. 

VIDEO: Podívejte se na retro kočárky. Některé vás překvapí!

Když se na moment zastavíte a podíváte se na fotografii z prvního školního dne, pravděpodobně vám to bude připadat už neskutečně dávno a povzdechnete si, že čas opravdu letí jako šílený. Kolik těchto pomyslných met už jste vlastně překonali? A jak byste se s nimi vypořádávali dnes?

S odstupem času se čím dál obtížněji hledají odpovědi na tyto otázky. Je však jasné, že přestože minulost nezměníme, mnohdy na ni rádi zavzpomínáme. Koneckonců, když vidíme, jak se v průběhu let měníme my nebo lidé, kteří jsou nám nejbližší, uvědomujeme si, že každý okamžik je vzácný a je třeba si ho užít na maximum. Podívejte se do galerie na porovnávací fotografie nejen lidí, ale také domácích mazlíčků a věcí nám blízkých, jak se na nich podepsal zub času.

Témata: Galerie, Dětství, Fotografie, Retro, Prarodiče, Sociální sítě, fotograf, Fotografka, Album, Dnešní doba, Stroj času, Gal, Minulost, DÚK, Okamžik, Důkaz, Technologie, Čas, Stejné místo

Video